ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore Nieuws
Nieuws

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore
ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore

Niet alleen heeft ONE Championship Nederlandse kickboksers in haar gelederen ook in de MMA divisie van de organisatie doen wij een duit in het zakje, Anthony Engelen zal op 9 november in Singapore aantreden tegen Meas Maul.

De laatste partij van Engelen die veelal in Indonesië verblijft vond aan het begin van dit jaar plaats. Echter scheidde de wegen tussen One en Engelen op een iets minder plezierige manier. Hij vond dat de organisatie een flinke poppenkast zou zijn, echter heeft hij zich daar nu klaarblijkelijk overheen gezet.

Poppenkast

Hij was daarna te zien in Nederland tijdens WFL MMA 2waar hij tegen Duane van Helvoirt in de kooi stond, echter verloor hij deze partij. In het voorjaar stond hij tegen over Akhmed Magomedov bij Brave 12, ook deze partij verloor de oorspronkelijk uit Ermelo afkomstige MMA vechter.

Het ONE event in Singapore is bekend gemaakt als "Heart of the lion". Op de hoofdkaart staat een dames partij tussen Angela Lee en Xion Jing Nan voor de wereld titel stro gewicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws