Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore
Foto: ONE Championship

Niet alleen heeft ONE Championship Nederlandse kickboksers in haar gelederen ook in de MMA divisie van de organisatie doen wij een duit in het zakje, Anthony Engelen zal op 9 november in Singapore aantreden tegen Meas Maul.

De laatste partij van Engelen die veelal in Indonesië verblijft vond aan het begin van dit jaar plaats. Echter scheidde de wegen tussen One en Engelen op een iets minder plezierige manier. Hij vond dat de organisatie een flinke poppenkast zou zijn, echter heeft hij zich daar nu klaarblijkelijk overheen gezet.

Poppenkast

Hij was daarna te zien in Nederland tijdens WFL MMA 2waar hij tegen Duane van Helvoirt in de kooi stond, echter verloor hij deze partij. In het voorjaar stond hij tegen over Akhmed Magomedov bij Brave 12, ook deze partij verloor de oorspronkelijk uit Ermelo afkomstige MMA vechter.

Het ONE event in Singapore is bekend gemaakt als “Heart of the lion”. Op de hoofdkaart staat een dames partij tussen Angela Lee en Xion Jing Nan voor de wereld titel stro gewicht.

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT