ONDERZOEK: ONE Championship stoot UFC van zijn troon Nieuws
Nieuws

ONDERZOEK: ONE Championship stoot UFC van zijn troon

ONDERZOEK: ONE Championship stoot UFC van zijn troon

Woensdag maakt oprichter en CEO van ONE Chatri Sityodtong bekend dat zijn organisatie de nummer 4 plek in de wereld in neemt en de UFC aftroeft als het om kijkers gaat

"Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ONE Championship in 2019 de nummer 4 van de wereld is voor alle sportmedia-eigendommen in termen van online kijkersaantallen, "zegt Sityodtong.

Ze verklaarden Chatri Sityodtong voor gek

"Toen ik 8,5 jaar geleden aan ONE Championship begon, had ik me dit buitengewone avontuur in een miljoen jaar nooit kunnen voorstellen. Vroeger vertelden alle haters, twijfelaars en nee-zeggers me dat ik gek, dom of dwaas was. "

ONDERZOEK: ONE Championship stoot UFC van zijn troon

"Mijn team en ik werden geconfronteerd met duizenden afwijzingen na afwijzingen en mislukkingen na mislukkingen in de eerste drie jaar. Tegenwoordig is ONE Championship het grootste wereldwijde sportmedia-bezit in Azië met een uitzending naar meer dan 150 landen over de hele wereld. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws