Onderzoek: Conor McGregor is de meest gehate UFC-vechter
Home / Nieuws / Onderzoek: Conor McGregor is de meest gehate UFC-vechter

Onderzoek: Conor McGregor is de meest gehate UFC-vechter

Onderzoek: Conor McGregor is de meest gehate UFC-vechter

Conor McGregor is uitgeroepen tot de meest gehate vechter van de UFC in een nieuw onderzoek naar de online activiteiten van fans. Israël Adesanya is de meest geliefde. De voormalige wereldkampioen is ongetwijfeld de grootste ster in MMA. Maar hij heeft ook de woede van fans op sociale media gewekt vanwege zijn uitgesproken persoonlijkheid

Nieuw onderzoek van Bookmakers.com heeft aangetoond dat de McGregor het meeste last heeft van negatieve opmerkingen van fans op sociale media vanwege zijn uitgesproken karakter. De Ier is echter berucht voor zijn gewaagde uitspraken en hij belandt ook op nummer 3 op de lijst van meest geliefde vechters. Deze wordt aangevoerd door UFC middengewicht kampioen Adesanya.

Als voormalig wereldkampioen is McGregor ongetwijfeld de grootste ster van MMA en een van de beroemdste atleten ter wereld. Hij stond vorig jaar bovenaan de Forbes Magazine-lijst. En heeft honderden miljoenen verdiend tijdens zijn vechtcarrière nadat hij iets minder dan tien jaar geleden tekende bij de UFC.

Meer haters

McGregor zou, via een onderzoek naar berichten op Twitter en Reddit, ongeveer 29,31 procent negatieve feedback ontvangen, terwijl het positieve sentiment ten opzichte van de vechter 44,6 procent is. Op de tweede plaats in de top tien van gehate vechters staat de licht-zwaargewicht Thiago Santos, die 28 procent ontving.

Op de lijst van gehate vechters staan ​​ook doping gebruiker en voormalig kampioen bantamgewicht TJ Dillashaw, vedergewicht-mededinger Raquel Pennington, Liverpool’s Darren Till, licht-zwaargewicht Anthony Smith, vlieggewichten Lauren Murphy en Viviana Araujo.

Grote namen

McGregor is de enige op de meest gehate lijst die ook op de meest geliefde staat. Adesanya en voormalig vlieggewicht kampioen Brandon Moreno hebben hem verslagen met respectievelijk 54,7 en 51,6 procent. Maar de Ier is schijnbaar ook de derde meest geliefde vechter in de organisatie.

Het online bookmakers portaal maakte gebruik van de sociale meet Linkfluence om de online sentiment gegevens van Reddit en Twitter te verzamelen rond elke UFC-vechter op de huidige selectie van het afgelopen jaar. Van daaruit stelden ze een lijst samen van de meest gehate en meest geliefde vechters.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page