Home / Nieuws / Onderwijs is de sleutel bij het Muaythai in Nederland

Onderwijs is de sleutel bij het Muaythai in Nederland

Een goede opleiding is essentieel bij het Muaythai in Nederland, Muaythai leren vanaf de oorsprong van de sport.

Onderwijssysteem IGLA was opnieuw het hoofdthema in de Muaythai-organisatie van Nederland, waar jonge Muaythai-beoefenaars hun eerste lessen in Muaythai en hun eerste prajets ontvingen. Een groot aantal Vechtsport organisaties en bonden hebben zo hun eigen systemen echter maakt men bij het Muaythai gebruik van het Muaythai Animation Education System (IMAES).

Steeds meer Muaythai-beoefenaars die zich aanmelden voor de cursus

De president van de Muaythai-organisatie Nederland Duran Ebren heeft de studenten persoonlijk de certificaten toegekend die laten zien hoe belangrijk Muaythai-onderwijs is in Nederland. Alle inspanningen die dhr. Ebren heeft geleverd bij de introductie van IGLA in het onderwijssysteem leveren nu hun vruchten af ​​met steeds meer Muaythai-beoefenaars die zich aanmelden voor de cursus en de technieken van Muaythai leren vanaf de oorsprong van de sport.

Het Muaythai Animation Education System

IGLA maakt gebruik van het Muaythai Animation Education System (IMAES), een online systeem dat beoefenaars helpt Muaythai les te geven uit online video’s. Het systeem is gedurende een periode van 24 maanden ontwikkeld en maakt gebruik van de modernste technologie om studenten in staat te stellen in te loggen van thuis en hun studies naar uitmuntendheid voort te zetten.

Bekijk ook

RICO VERHOEVEN OVER BREUK MET JACKY: ‘Stemmingmakerij’

GLORY Kickboxing wereldkampioen rico Verhoeven bracht vrijdag een officieel statement uit over de breuk met ...

💻 | 1 TEGEN 100 KARATE GEVECHT: Kijk zaterdag live mee

De 100-man kumite staat bekend als de zwaarste

Kickboks kampioene en haar man gedood in hinderlaag

Voormalig wereldkampioen kickboksen