Onderonsje Rico Verhoeven en Badr Hari bij Glory Amsterdam Nieuws
Nieuws

Onderonsje Rico Verhoeven en Badr Hari bij Glory Amsterdam

Onderonsje Rico Verhoeven en Badr Hari bij Glory Amsterdam

Glory Amsterdam werd druk bezocht, ook door niemand minder dan Badr Hari en Rico Verhoeven

Het was een drukste van jewelste in sporthallen zuid in Amsterdam, er waren een aantal interessante partijen te zien. Ook in het publiek waren een aantal top vechters aanwezig zoals Nieky Holzken (die had afgezegd vanwege een blessure), Alistair Overeem (UFC kampioen), maar ook Badr Hari waar menigeen zich over leek te verbazen.

Treffen met Rico Verhoeven in de VIP ring

In de zogenaamde VIP ring om direct om de ring heen, zagen de toeschouwers via de grote beeldschermen ineens Rico Verhoeven staan praten met Badr Hari, in wat een relaxt onderonsje leek te zijn. Ook werd het gelijk via allerlei social media kanalen gedeeld. En de zaal gonsde over de vraag waar beide vechters het over zouden hebben. Op de pers tribune werd later verteld door enkele collega's dat Rico Verhoeven ietwat geïrriteerd was, maar waar dat door kwam kon men niet zeggen.

Geheimzinnigheid alom, wat wel opviel is dat er veel werd gesproken dat Badr Hari weer vrij schijnt te zijn? Op zich leek ons dat logisch want hij heeft zijn tijd lijkt ons wel uitgezeten. Maar waar zouden de vechters het over hebben gehad met elkaar, wellicht enkele lip lezers die het ons kunnen vertellen?

gjgjg

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws