ONBEGRIP: ONE Championship ontslaat 20% van haar personeel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONBEGRIP: ONE Championship ontslaat 20% van haar personeel

ONBEGRIP: ONE Championship ontslaat 20% van haar personeel

De grootste vechtsport organisatie uit Azië ligt onder vuur. Het bedrijf haalde 70 miljoen binnen, maar ontslaat wereldwijd personeel.

De CEO en oprichter van One Championship, Chatri Sityodtong, heeft een brief gestuurd aan werknemers over de ontslagen, die 20% van het bedrijf troffen. Via een anonieme bron is een kopie van de brief naar buiten gekomen.

Boosheid

In de brief van 15 juni zegt Sityodtong dat de ontslagen het bedrijf “toekomstbestendig” moesten maken. Er zijn nog steeds bezuinigingen aan de gang. Er wordt ontstelt op gereageerd na het binnenhalen van 70 miljoen.

Onderstaand de volledige brief van Chatri Sityodtong:

Beste Team ONE

Met een zwaar hart schrijf ik deze brief. De wereld lijdt onder de ergste economische crisis in honderd jaar als gevolg van Covid-19. Na weken overleg met zowel ons leiderschapsteam als onze raad van bestuur, heb ik de beslissing genomen om ONE Championship toekomstbestendig te maken. Door zowel de activiteiten te stroomlijnen als de strategische kernprioriteiten aan te scherpen.

Het is een van de meest hartverscheurende beslissingen die ik ooit in mijn leven heb moeten nemen. Aan de ene kant heeft ONE een sterke balans met een 9-cijferige oorlogskist na de nieuwe financieringsaankondiging. Het stelt ons in de perfecte positie om agressief te blijven bouwen aan Azië’s grootste wereldwijde sportmedia-eigendom.

Buitengewone tijden

Aan de andere kant vereisen deze buitengewone tijden voor de wereld ongebruikelijke voorzichtigheid om ons bedrijf te beschermen en de levensduur ervan nog vele jaren te garanderen. Met de beslissing om onze focus te concentreren op strategische kernprioriteiten, zal ONE een vermindering van 20% van het totale wereldwijde personeelsbestand ondergaan.

Het spijt me echt van onze teamgenoten die ons vandaag zullen verlaten. Jullie zijn allemaal supersterren. Weet alsjeblieft dat ik alles waardeer wat je aan onze droom hebt gegeven. Deze vermindering van het personeelsbestand weerspiegelt de wereldwijde macro-economische omgeving en de noodzaak om de kernprioriteiten aan te scherpen.

Bedankt

Het is geen weerspiegeling van je werk, je vaardigheden of je passie. Ik weet dat jullie allemaal buitengewone dingen in het leven zullen blijven doen. Uw nalatenschap zal voor altijd leven in alles wat we doen.

ONE Championship zou zonder twijfel niet zijn waar het nu is zonder je bloed, zweet en tranen. Ik wens je veel succes en geluk voor je volgende avontuur. Bedankt voor alles uit de grond van mijn hart.

Geld mee

In de geest van dankbaarheid hebben we ons best gedaan om de overgang voor u te vergemakkelijken. Voor degenen onder u die vandaag vertrekken:

U ontvangt standaard een opzegvergoeding van één maand. U ontvangt ook een maandsalaris voor elk dienstjaar, pro rata op kwartaalbasis. Als je bijvoorbeeld vijf jaar voor ONE in Singapore hebt gewerkt, krijg je zes maanden loon.

Voor houders van aandelenopties ontvangt u een verlenging van 12 maanden om uw verworven aandelenopties uit te oefenen. Uw zorgverzekering loopt door tot het einde van het jaar. We hebben een top HR-adviesbureau (Hudson HR) ingehuurd om u te helpen met vacatures, sollicitatievaardigheden en cv-beheer.

Hulp

ONE betaalt de vluchten terug naar uw eigen land voor u en uw gezin. Het is toegestaan ​​om uw laptop te houden voor uw zoektocht naar werk en daarna. Uw leiders zullen helpen met het doorverwijzen van banen via onze individuele netwerken.

Uw leiders zullen op verzoek referenties verstrekken. Voor werknemers in Singapore blijft uw lidmaatschap van de sportschool voortduren tot het einde van het jaar. Direct na onze bedrijfsvergadering zullen onze leiders de hele dag door één-op-één virtuele videovergaderingen starten.

Lockdown

Waarbij iedereen wordt getroffen door deze personeelsvermindering. We hadden gehoopt alles persoonlijk en face-to-face te kunnen doen, maar de huidige lockdown in Singapore heeft dit onmogelijk gemaakt. Met ons allemaal vast in onze respectievelijke huizen, zullen we ons best doen om iedereen met waardigheid en mededogen te behandelen.

Houd er rekening mee dat als u vandaag om 19.00 uur Singapore Time niet wordt gebeld, u geen deel zult uitmaken van deze personeelsvermindering.

Of de ontslagen ook gelden voor vechters is niet duidelijk. Wel liet een van de top vechters Cosmo Alexandre afgelopen week weten dat volgens hem ONE een spel speelt. En dan met name in het behandelen van vechters. Die zij zeggen hoog te houden, Alexandre doet dit af als onzin.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page