Olympisch bronzen medaillewinnaar Damian Janikowski headliner op KSW 43 Nieuws
Nieuws

Olympisch bronzen medaillewinnaar Damian Janikowski headliner op KSW 43

Olympisch bronzen medaillewinnaar Damian Janikowski headliner op KSW 43

KSW 43 met Olympisch bronzen medaillewinnaar Damian Janikowski als headliner

Damian Janikowski, die de bronzen medaille veroverde tijdens het worstelen voor Polen tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012, zal op 14 april bovenaan de lijst staan ​​voor Konfrontacja Sztuk Walki 43. Janikowski heeft nog geen tegenstander voor KSW 43, die plaatsvindt in de Hala Stulecia in Wroclaw, Polen. Bovendien zal Roberto Soldic zijn weltergewicht titel verdedigen tegen Dricus Du Plessis, terwijl Michal Andryzak zal strijden om de vacante zwaargewicht kroon tegen een nog niet bekend gemaakte tegenstander. KSW - functionarissen kondigden de partijen eerder vandaag aan.

Foto: Wojsław Rysiewski (KSW) / Sebastian Rudnicki (KSW)
Foto: Wojsław Rysiewski (KSW) / Sebastian Rudnicki (KSW)

MMA-debuut afgelopen mei

Janikowski maakte zijn MMA-debuut afgelopen mei, toen hij Gerardo Julio Gallegos stopte via de eerste ronde technische knock-out op KSW 39. Zijn tweede poging was ook succesvol, aangezien hij Antoni Chmielewski versloeg door tweede ronde knock-out op KSW 41 op 23 december. Soldic maakt zijn eerste 170-pond kampioenschap verdediging na het veroveren van de titel met een overwinning op Borys Mankowski op KSW 41. De 23-jarige heeft zijn laatste zeven gevechten gewonnen. Du Plessis, maakt zijn promotiedebuut na het samenstellen van een 11-1-record onder de titel van het Extreme Fighting Championship.

Andryszak betreedt zijn kampioenschapskans op basis van een winst van zes wedstrijden, inclusief overwinningen in zijn laatste twee KSW-optredens. De 25-jarige heeft al zijn triomfen in een ronde beëindigd tijdens zijn huidige carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws