Oleksandr Usyk vs Tony Bellew wereldtitel gevecht komt naderbij Nieuws
Nieuws

Oleksandr Usyk vs Tony Bellew wereldtitel gevecht komt naderbij

Oleksandr Usyk vs Tony Bellew wereldtitel gevecht komt naderbij

Oleksandr Usyk vs Tony Bellew wereldtitel gevecht komt naderbij

November

Alexander Krassyuk van K2 Promotions Ukraine, die Usyk vertegenwoordigt, en Eddie Hearn van Matchroom Boxing, de promotor van Bellew, hebben de afgelopen weken onderhandeld over de aankomende wedstrijd. "Alexander en Eddie hebben onderhandeld en ik sprak met Alexander en ze komen heel dichtbij de deal en hoogstwaarschijnlijk zal het volledig klaar zijn (later deze week of volgende week)," zei Klimas. "Ze kijken naar een datum in november."

Zwaargewicht

Mocht Usyk, een linkshandige en Bellew hun deal voltooien, dan zou Bellew terugkeren naar cruiserweight om uit te dagen voor de titels in plaats van Usyk omom hoog te gaan in gewicht om tegen hem te vechten als zwaargewicht, zei Klimas. "Bellew maakte een zeer goede opmerking," zei Klimas. "Hij zei:" Waarom heb ik Usyk nodig in de zwaargewicht divisie? Hij heeft geen naam in de zwaargewicht divisie Ik kom liever naar de cruiserweight divisie omdat er vier titels te behalen zijn. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws