Oleksandr Usyk tekent deal met Matchroom Boxing Nieuws
Nieuws

Oleksandr Usyk tekent deal met Matchroom Boxing

Oleksandr Usyk tekent deal met Matchroom Boxing

Oleksandr Usyk tekent deal met Matchroom Boxing

Geschiedenis

De Oekraïense Cruiserweight-koning Usyk nam de WBO- en WBC-titels mee naar de World Boxing Super Series-finale tegen Murat Gassiev in juli, waar een 12-ronde masterclass hem ook de IBF-, WBA- en Ring Magazine-titels opleverde. Door Gassiev volledig te overheersen, heeft de Olympisch gouden medaillewinnaar in Londen geschiedenis gecreëerd door de eerste man in de Cruiserweight-divisie te worden die alle vier erkende Wereldtitels ooit in zijn bezit heeft.

Anthony Joshua

Na zijn sensationele optreden tegen Gassiev, daagde Usyk de voormalige WBC-kampioen Tony Bellew uit en hoopt hij al zijn titels te verdedigen in een blockbuster-confrontatie in het VK later dit jaar. Southpaw Usyk heeft ook gesproken over zijn verlangen om de Heavyweight-divisie te bestormen na het doorbreken in de professionele rangen, met het winnen van alle 15 gevechten sinds 2013, heeft Usyk de zwaargewicht koning Anthony Joshua aangewezen als een mogelijke toekomstige tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws