Old-skool kickboks gala 2 Kampen Nieuws
Nieuws

Old-skool kickboks gala 2 Kampen

Old-skool kickboks gala 2 Kampen

Voorverkoop voor het Old-skool kickboks gala 2 begint Donderdag 1 Juni 2017!

1 Juli aanstaande wordt het Old-skool kickboks gala 2 gehouden in de Music club te Kampen Overijssel. Het is de tweede keer dat het Old-skool kickboks gala wordt georganiseerd door Challenger Gym uit Urk. r zijn landelijk veel vechtsport gala's maar het Old-skool kickboks gala staat bekend om haar Kickboks evenement in echte Old Skool stijl.

Regionaal talent Old-skool kickboks gala

Er zal veel regionaal maar ook landelijk talent aanwezig zijn op het Old-skool kickboks gala van de C t/m J klasse, wil je het opkomende talent komen ondersteunen dan is dit het moment om het te doen. De vorige editie was een spetterend evenement waar veel mensen op af waren gekomen. De tweede editie beloofd een goede herhaling te worden.

Enkele vechters zijn; Jairo Busselaar (Bonjasky Academy), Sem vd Berge (Bonjasky Academy), Julian Slots (FFA), Harun Ozturk (Sportschool van Dijk) en nog meer opkomende talenten.

Kosten Old-skool kickboks gala 2

Voorverkoop €20 aan de deur zijn de kaarten € 25 per stuk. Voor meer informatie bel -6-19151893 of 06-45200191.

Old-skool kickboks gala 2 Kampen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws