'Okee dan'! Interview met Bellator kampioen Mousasi (video) Nieuws
Nieuws

'Okee dan'! Interview met Bellator kampioen Mousasi (video)

'Okee dan'! Interview met Bellator kampioen Mousasi (video)

Gegard Mousasi is een van de grote kampioenen bij Bellator MMA, vechtend uit Amsterdam een geduchte vechter die menig rivaal doet trillen. Clyde 'The Tank' Van Dams interviewde Mousasi samen met zijn trainer Bert Kops en levende legende 'okee dan' Hugo Broers.

Wereldwijd staat Mousasi bekend als een van de beste MMA-vechters, met zijn rustig uiterlijk en toch wat ingetogen manier zou je niet snel denken dat tegenstanders trillen bij zijn naam. In het interview (Engels) met Van Dams die vol verrassingen zat spreek de Bellator middengewicht kampioen vrijuit.

Conor McGregor

Zo verteld Mousasi dat hij niet van namaak vechters houdt; ,,Blijf jezelf je met geen anderen nadoen, of een loopje nadoen als die van Conor McGregor", zegt Mousasi. Over een gevecht met UFC-kampioen Israel Adesanya zegt Mousasi; ,,Dat gevecht zal niet snel gebeuren, maar het zou een mooie uitdaging zijn. Het is een staande vechter en ik zou hem graag naar de grond nemen. "

Meer weten wat Van Dams ontfutselde bij Mousasi bekijk dan de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws