'Oh shit, dikke Rollie!' Rapper Drake komt belofte na aan UFC-vechter Nieuws
Nieuws

'Oh shit, dikke Rollie!' Rapper Drake komt belofte na aan UFC-vechter

'Oh shit, dikke Rollie!' Rapper Drake komt belofte na aan UFC-vechter

Paddy Pimblett heeft de tijd van zijn leven terwijl zijn Ultimate Fighting Championship (UFC)-carrière blijft bloeien. Slechts drie gevechten in zijn UFC carrière en de inwoner van Liverpool, Engeland heeft elke keer overwinningen gescoord, en zijn sterrenkracht zien groeien, gevecht na gevecht.

De Britse Pimblett is zelfs zo populair geworden dat zijn laatste optreden de aandacht trok van de Canadese rapper Drake. Nadat Pimblett en zijn teamgenoot, Molly McCann, vorige maand (23 juli 2022) overwinningen behaalden op UFC London tegen Jordan Leavitt en Hannah Goldy, ging Drake naar Instagram en beloofde het duo elk een Rolex.

Dikke Rollie

Zoals te zien is in de video ontving Pimblett zijn welverdiende geschenk en kon er niet blijer mee zijn. ,,Een wat?" zei Pimblett. 'Een kleinigheidje van Drake. Oh, shit! Heel erg bedankt. Leuk van Drake. Heel erg bedankt. Hij zei dat hij ons een Rolex zou geven en hij is zijn belofte nagekomen."

Hoewel McCann nog niet heeft gedeeld dat ze haar Rolex heeft ontvangen, is ze in plaats daarvan doorgegaan met het boeken van haar volgende gevecht. Tijdens UFC 281 op 12 november 2022 wordt "Meatball" geconfronteerd met het opkomende 23-jarige supertalent, Erin Blanchfield.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws