OG3NE zingt tijdens de opening van GLORY 59 Nieuws
Nieuws

OG3NE zingt tijdens de opening van GLORY 59

OG3NE zingt tijdens de opening van GLORY 59
OG3NE zingt tijdens de opening van GLORY 59

Aanstaande zaterdag 29 september vindt GLORY 59 plaats in de Johan Cruijff Arena, niet alleen zal er hard geknokt worden door de verschillende kickboksers, maar is er ook plaats voor muziek. Het bekende Nederlandse OG3NE zingt tijdens de opening van het event.

Dat zaterdag het testosteron gehalte van menig kickboks fan zal stijgen door de aangekondigde wedstrijden krijgt een extra boost. Niemand minder door de aanwezigheid van de zanggroep. Waar de fans komen om Rico Verhoeven te zien strijden tegen Guto Inocente, worden de oren gestreeld door de nachtegaal stemmen van de zangeressen.

Dat zij niet schromen om voor een groot publiek te zingen blijkt uit het feit dat de dames net een uitverkochte tour achter de rug hebben. Er komen nog twee extra kerstconcerten aan waarvan de eerste acht al uitverkocht zijn.

Titanenstrijd

Naast het titel gevecht tussen Verhoeven en Inocente staat er nog een partij op het program die als een echte titanen strijd gezien kan worden. Murthel Groenhart zal Mohamed Jaraya treffen in wat door velen gezien wordt als het gevecht van de avond. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, het toernooi wordt om 20.00 uur uitgezonden op Veronica.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws