OEPS! Verkeersruzie bekende vechter loopt bijna fataal af (video) Nieuws
Nieuws

OEPS! Verkeersruzie bekende vechter loopt bijna fataal af (video)

OEPS! Verkeersruzie bekende vechter loopt bijna fataal af (video)

Als je zwaar geïrriteerd achter het stuur zit omdat een of andere onverlaat je afsneed bij het stoplicht, is het tijd voor wraak. Dat moet de man in de video ook gedacht hebben die echter tegenover UFC-ster Donald Cerrone kwam te staan.

De man die de UFC-vechter klaarblijkelijk was gevolgd om even zijn gram te halen draaide zijn raampje open en wilde al los gaan. Echter bij het aanblik van Cerrone een van de grootste namen uit de vechtsport draaide hij de boel snel om.

,,Hey dude je sneed mij af bij het stoplicht zal ik je effen een pak....." De man slikte snel zijn woorden in en wenste Cerrone succes bij het tanken. Cerrone kreeg grote bekendheid door zijn gevecht met Conor McGregor.

Deze maakte snel korte metten met Cerrone maar de twee vielen elkaar in de UFC-kooi in de armen. Het gevecht werd door McGregor aangemerkt als een de meest respectvolste binnen de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws