Oekraïens Boksicoon Usyk: Waar zijn mijn vermiste vrienden?
Home / Nieuws / Oekraïens Boksicoon Usyk: Waar zijn mijn vermiste vrienden?

Oekraïens Boksicoon Usyk: Waar zijn mijn vermiste vrienden?

Oekraïens Boksicoon Usyk: Waar zijn mijn vermiste vrienden?

Oleksandr Usyk verliet het Oekraïense front om zijn training voor de rematch met Anthony Joshua te beginnen. Het boksicoon treed naar buiten om zijn zorgen uit te spreken over mensen die hij achterliet in het door oorlog verscheurde land.

In zijn eerste nieuwe interview sinds hij Oekraïne verliet om te trainen voor zijn rematch met Anthony Joshua, verteld Usyk wat hij in Oekraïne zag tijdens zijn periode als soldaat aan de frontlinie. ,,Sommige van mijn vrienden in Oekraïne worden vermist en we weten niet waar ze nu zijn. Veel van mijn familieleden verloren hun huis en verloren hun vrienden en geliefden”, zegt Usyk.

,,Eerlijk gezegd is alles wat er nu gaande is in Oekraïne behoorlijk afschuwelijk. Elke dag bid ik voor een snel einde van dit gruwelijke conflict. In vergelijking met oorlog is boksen kinderspel”, merkte Usyk op. Met betrekking tot zijn beslissing om terug te keren naar de training en Oekraïne te verlaten, legde Usyk uit dat dit geen gemakkelijke beslissing was.

Niet gemakkelijk

,,Hoewel het niet gemakkelijk voor mij was, nam ik een dergelijke beslissing. Dus nu ben ik hier, en ik ben al begonnen met de voorbereiding voor de rematch met Anthony Joshua. Nu wil ik me zoveel mogelijk concentreren op mijn voorbereidingen.”

Usyk traint voor het gevecht van zijn leven in het Verenigd Koninkrijk. Het is niet alleen een gevecht voor zijn zwaargewicht titels, het is een gevecht voor bloed, eer, glorie en liefde voor het land wat hij met tegenzin verliet. Toch de gedachten van het boksicoon bij zijn familie en vrienden die achterbleven. De uitdaging voor Usyk zal zijn om gefocust te blijven.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page