Home / Nieuws / NXT Wargames een show vol spektakel (video)

NXT Wargames een show vol spektakel (video)

Aankomende zaterdagnacht is het zover, NXT Wargames een show vol spektakel met ongelooflijke stunts.

NXT staat al bekend om het spektakel wat ze bieden echter bij Wargames gaan ze net een stapje verder, niet een ring maar twee ringen worden gebruikt en is afgebakend met een hekwerk van 5 meter hoog!!

Normaal waren het de heren die in deze match deelnamen echter heeft de manager van NXT William Regal besloten dat er dit jaar ook een dames match gaat komen.

Pure chaos in de ring!!

Bij Wargames is het concept zo dat je 8 wrestlers in de ring heb die verdeeld zijn over twee groepen van 4 en ze mogen gebruikmaken van attributen zoals Tafels, stoelen, kendosticks en nog vele andere dingen, dus wat krijg je?

Bij de vrouwen nemen Shyana Baszler, Io Shirai, Bianca Belair en een nog onbekende wrestler het op tegen Rhea Ripley, Candice LaRae, Mia Yim en Teagen Nox het tegen elkaar op.

Bij de heren neemt de Undisputed Era (bestaande uit Adam Cole, Bobby Fish, Kyle O’Reilly en Roderick Strong) het op tegen Tommaso Ciampa, Keith Lee, Domenic Dijakovic en een nog onbekende wrestler, vermoedelijk Velveteen Dream.

Bekijk ook

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R) Conor McGregor ging flink los op oude ...

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media.

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Keyboard warriors en internet pesters zijn helaas tegenwoordig maar al te gewoon, vooral in de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page