Home / Nieuws / NXT Wargames een show vol spektakel (video)

NXT Wargames een show vol spektakel (video)

Aankomende zaterdagnacht is het zover, NXT Wargames een show vol spektakel met ongelooflijke stunts.

NXT staat al bekend om het spektakel wat ze bieden echter bij Wargames gaan ze net een stapje verder, niet een ring maar twee ringen worden gebruikt en is afgebakend met een hekwerk van 5 meter hoog!!

Normaal waren het de heren die in deze match deelnamen echter heeft de manager van NXT William Regal besloten dat er dit jaar ook een dames match gaat komen.

Pure chaos in de ring!!

Bij Wargames is het concept zo dat je 8 wrestlers in de ring heb die verdeeld zijn over twee groepen van 4 en ze mogen gebruikmaken van attributen zoals Tafels, stoelen, kendosticks en nog vele andere dingen, dus wat krijg je?

Bij de vrouwen nemen Shyana Baszler, Io Shirai, Bianca Belair en een nog onbekende wrestler het op tegen Rhea Ripley, Candice LaRae, Mia Yim en Teagen Nox het tegen elkaar op.

Bij de heren neemt de Undisputed Era (bestaande uit Adam Cole, Bobby Fish, Kyle O’Reilly en Roderick Strong) het op tegen Tommaso Ciampa, Keith Lee, Domenic Dijakovic en een nog onbekende wrestler, vermoedelijk Velveteen Dream.

Bekijk ook

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis

ENFUSION AWARDS: Kies de vechter van het jaar en meer

De Nederlandse kickboks organisatie Enfusion laat fans mee stemmen om hun Fighters of the Year, events en meer te kiezen.