NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov
NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

UFC 229 werd gehyped als zijnde het grootste gevecht in de MMA-geschiedenis, omdat Conor McGregor het tegen de lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov zou opnemen tijdens de hoofdpartij op de fightcard. Ondanks dat het de pay-per-view-record van de UFC heeft verbroken, kan er een duur prijskaartje aan hangen voor beide vechters.

Volgens Bjpenn hield de Nevada Athletic Commission (NSAC) afgelopen woensdag een hoorzitting om de straffen van zowel McGregor als Nurmagomedov te bespreken. De NSAC heeft besloten om zowel McGregor als Nurmagomedov voor onbepaalde tijd te schorsen. Een nieuwe hoorzitting is gepland voor 10 december.

NCAS voorzitter Anthony Marnell is niet blij met de gebeurtenissen rondom UFC 229. Hij zei tijdens de zitting dat als hij toen had geweten wat hij nu wist, de 3 miljoen dollar gage van Conor McGregor ook zou worden ingehouden.

Goed nieuws

Maar er was ook positief nieuws voor Khabib Nurmagomedov. De NSAC heeft besloten de helft van zijn verdiensten (1 miljoen dollar) te geven. De andere helft wordt ingehouden tot de volgende hoorzitting.

De NSAC wil dat zowel Conor McGregor als Khabib Nurmagomedov aanwezig zijn op de hoorzitting van 10 december. Die zitting is de laatste stap bij het bepalen van de straffen van de vechters. Waarschijnlijk zal tijdens deze hoorzitting beslist worden over de duur van de schorsing en mogelijke boetes uitbrengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws