NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov - Vechtsport Info
Home / Nieuws / NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

NSAC verlengt schorsing Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen?
Screenshot

UFC 229 werd gehyped als zijnde het grootste gevecht in de MMA-geschiedenis, omdat Conor McGregor het tegen de lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov zou opnemen tijdens de hoofdpartij op de fightcard. Ondanks dat het de pay-per-view-record van de UFC heeft verbroken, kan er een duur prijskaartje aan hangen voor beide vechters.

Volgens Bjpenn hield de Nevada Athletic Commission (NSAC) afgelopen woensdag  een hoorzitting om de straffen van zowel McGregor als Nurmagomedov te bespreken. De NSAC heeft besloten om zowel McGregor als Nurmagomedov voor onbepaalde tijd te schorsen. Een nieuwe hoorzitting is gepland voor 10 december.

NCAS voorzitter Anthony Marnell is niet blij met de gebeurtenissen rondom UFC 229. Hij zei tijdens de zitting dat als hij toen had geweten wat hij nu wist, de 3 miljoen dollar gage van Conor McGregor ook zou worden ingehouden.

Goed nieuws

Maar er was ook positief nieuws voor Khabib Nurmagomedov. De NSAC heeft besloten de helft van zijn verdiensten (1 miljoen dollar) te geven. De andere helft wordt ingehouden tot de volgende hoorzitting.

De NSAC wil dat zowel Conor McGregor als Khabib Nurmagomedov aanwezig zijn op de hoorzitting van 10 december. Die zitting is de laatste stap bij het bepalen van de straffen van de vechters. Waarschijnlijk zal tijdens deze hoorzitting beslist worden over de duur van de schorsing en mogelijke boetes uitbrengen.

Bekijk ook

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Conor McGregor heeft opnieuw geïnvesteerd in de toekomst van het Ierse MMA.

Onderzoek naar illegale gokactiviteiten bij vechtsportbond

Geld verdienen met gokken op vechtsport is in ons land sinds kort legaal

‘Hij zal sterven!’ Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat

Het kan me niet echt schelen wat het zal zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page