Nouchka Fontijn wint finale Feliks Stamm Memorial in Warschau Nieuws
Nieuws

Nouchka Fontijn wint finale Feliks Stamm Memorial in Warschau

Nouchka Fontijn wint finale Feliks Stamm Memorial in Warschau

Voor de tweede maal schrijft Nouchka Fontijn het Feliks Stamm Memorial in Warschau op haar naam!

Eerder berichten wij al dat Nouchka Fontijn de finale had bereikt van het Feliks Stamm Memorial in Warschau. Vandaag wist zij deze op haar naam te zetten. In de finale in de klasse tot 75 kilogram trof zij Sarah Scheurich tegenover zich, echter was Fontijn niet onder de indruk van haar tegenstandster. De partij werd op punten beslist naast het feit dat Fontijn de partij op haar naam wist zetten werd zij extra in het zonnetje gezet en gehuldigd als beste vrouwelijke bokster van het Feliks Stamm Memorial toernooi.

Nouchka Fontijn wint finale Feliks Stamm Memorial in Warschau

Nu naar het EK

Het aanstaande EK Boksen ligt voor Fontijn in het verschiet en kan haar deelname aan het Feliks Stamm Memorial als een opwarmer gezien worden. Zij dient als een voorbeeld voor de vrouwen bij het boksen en heeft al diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo werd zij al eerder tot beste vrouwelijke bokser van het jaar uitgeroepen in 2017. Het boksen wordt steeds populairder ook bij de vrouwen en door prestaties geleerd zoals door Fontijn een inspiratie om deel te gaan nemen aan de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws