North Side Sports snelst groeiende top sponsor van Nederland Nieuws
Nieuws

North Side Sports snelst groeiende top sponsor van Nederland

North Side Sports snelst groeiende top sponsor van Nederland

Marco Udink (midden met ) Michal Polak en Dawid Kasperski
Marco Udink (midden met ) Michal Polak en Dawid Kasperski

Erkenning van talent

Marco Udink is een voorbeeld van een sponsor die talent graag een stukje verder helpt, daar waar hij kn steunt hij dan ook veel vechters. Ook is het zo dat North Side sports haar eigen koers vaart en dat heeft succes, een echt no nonsense bedrijf. De instelling die men heeft bij North Side Sports is de basis voor het succes, daar waar in de praktijk nog wel een jaloezie voorkomt is daar bij NS niets van te bespeuren, "One Love" is dan ook het motto van Team North Side Sports.

Van kickboksen tot MMA en meer....

Diverse sporters uit dito disciplines worden gesteund niet alleen met materiaal maar ook met voeding supplementen en advies. Zo is er een groot aantal sporters zoals Regilio van den Ent, Robbie Hageman en natuurlijk Nordin Van Roosmalen wat kan rekenen op de steun van North Side Sports. Overigens is de pas uitgebreide winkel in Veghel voorzien van kleding, bokshandschoenen etc. Dus als gewone klant ben je zeker welkom om langs te komen. Je bent niet alleen vertrekt van goed training materiaal maar ook Brabantse gezelligheid en de koffie staat altijd klaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws