Nordin van Roosmalen pakt zege op WLF China - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nordin van Roosmalen pakt zege op WLF China

Nordin van Roosmalen pakt zege op WLF China

Gisteren 7 April werd het WLF toernooi (Wu Lin Feng) gehouden te Shijiazhuang, China. De WLF organisatie is wellicht in Nederland niet zo bekend als GLORY en Kunlun Fight, maar heeft een aantal interessante events op de rol staan waar van tijd tot tijd ook Nederlandse kickboksers hun kunnen laten zien. Nordin van Roosmalen is daar een van en zeer succesvol.

Nordin van Roosmalen pakt zege op WLF China
Screenshot

Nordin van Roosmalen versus Xu Zhenguang

Helaas lezen wij in de Nederlandse pers nog steeds te weinig over onze eigen Nederlandse kickboks en overige vechtsport talenten die vechten in het buitenland. Echter stond Nordin van Roosmalen op WLF gisteren tegenover Xu Zhenguang die hij wist te verslaan op unaniem besluit van de jury. Van Roosmalen is in Nederland veelal te zien bij de events van Enfusion. Hij wist echter zijn reis naar China te verzilveren met een mooie overwinning.

Zonder sponsoren geen mogelijkheid om te vechten

Wij blijven er op hameren dat sponsoren zich wat meer zouden moeten inzetten voor vechtport talent, natuurlijk wordt en oo van de vechters verwacht dat zij iets terug doen. Van Roosmalen vertaalde dit heel mooi op zijn FB account door zijn sponsoren te bedanken: “Volgende week wedstrijd in China, Tegen een top Chinese vechter. Ik ben mezelf hard aan het voorbereiden! Zonder mijn sponsoren had het niet gekunnen, die mijn financiële tot spullen en voeding geven! Marco Udink top sponsor sinds dag 1 nss One team one love, Voor al mijn spullen en voeding!”

Van top advocaat to loodgieter als sponsor

“@ilovelimo’s voor het beste vervoer en top mensen die ook altijd in mijn geloven zelfde geldt @club fix beste feesten waarbij ik naar mijn partij kan relaxen en steun bieden die ik nodig heb. En die er sinds mijn laatste partij bij is gekomen Gitte Stevens top vrouw en top advocaat, mocht je ooit een goede advocate nodig hebben dan moet je bij Gitte zijn! En Nick Schriemer onze hardwerkende loodgieter die zijn werk netjes en top afleverd! Bij deze wil ik al die mensen bedanken dat ze mij steunen om mijn dromen waar te maken!! “

Bekijk ook

Zo moet Joshua opgepompte Usyk klappen! Tyson Fury geeft advies

Zo moet Joshua opgepompte Usyk klappen! Tyson Fury geeft advies

Tyson Fury weet wel hoe aankomende zaterdag Anthony Joshua korte metten moet maken met Oleksandr Usyk.

Kickboksicoon Buakaw: ' Na 240 gevechten Bareknuckle boksen logische stap'

Kickboksicoon Buakaw: ‘ Na 240 gevechten Bareknuckle boksen logische stap’

Voor degenen die niet bekend zijn met de Thai, zijn record spreekt voor zich.

Na kritiek eert Glory Robin van Roosmalen alsnog! 'Vechter, kampioen en legende'

Glory eert Robin van Roosmalen na kritiek alsnog! ‘Vechter, kampioen en legende’

Glory Kickboxing eert alsnog voormalig kampioen Robin van Roosmalen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page