Nordin van Roosmalen 7 april de ring in tijdens WLF China Nieuws
Nieuws

Nordin van Roosmalen 7 april de ring in tijdens WLF China

Nordin van Roosmalen 7 april de ring in tijdens WLF China

Op 7 april vindt in Shijiazhuang, China het WLF gala plaats met Nordin van Roosmalen

Het ziet er naar uit dat Nordin van Roosmalen zijn opwachting maakt op het WLF gala in China, de organisatie die grote bekendheid geniet in Azië heeft vaker Nederlandse vechters in haar matchmaking staan. Regelmatig vinden er dan ook toernooien plaats zoals afgelopen februari met enkele internationale grote namen, Van Roosmalen voegt zich daar nu bij, maar ook namen als Hasan Toy zijn geen onbekenden op het WLF.

Nordin van Roosmalen 7 april de ring in tijdens WLF China

De Wu Lin Feng Kickboxing Team Challenge.

Team Canada tegen Team China. Zo heet het grote event wat buiten China in Canada is aanstaande is, 13 wedstrijden vinden plaats in zowel de heren- als damesdivisie in dit kickboksen evenement. Er zal een mix zijn van kickboksen en een mix van vechtsportstijlen. De top van de Canadese vechtsport zal Canada vertegenwoordigen om te vechten met vechters van verschillende niveaus in Canada. Het publiek in Canada en meer dan miljarden WLF-fans over de hele wereld zullen zeker een hartverscheurende storm van gevechten ervaren, zo staat te lezen op de site van WLF Canada. Voorlopig vechten de Nederlandse vechters veelal in China, of er ook een WLF Team Challenge komt naar Nederland is nog onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws