Nordin Ben Moh zal voor de knockout gaan tijdens Enfusion Antwerpen Nieuws
Nieuws

Nordin Ben Moh zal voor de knockout gaan tijdens Enfusion Antwerpen

Nordin Ben Moh zal voor de knockout gaan tijdens Enfusion Antwerpen

Nordin Ben Moh zal voor de knockout gaan tijdens Enfusion Antwerpen

Volgens Atv.be is kickbokser Nordin Ben Moh buiten de ring een gentleman, maar in de ring een beest. Ben Moh geeft in het interview aan dat ook hij zal gaan voor de KO, en wel zo snel mogelijk.

Publiekslieveling Nordin Ben Moh

Antwerp Fight Organisation schreef het volgende over het titelgevecht: De Spanjaard zet zijn titel op het spel in de thuisstad van de Antwerpse Marokkaan. Nordin is de absolute publiekslieveling met heel wat fans die hem naar de overwinning zullen schreeuwen. Met zijn lever- en vliegende kniestoten heeft hij gevaarlijke wapens in huis om in zijn eigen stad de nieuwe -70kg wereldtitelhouder te worden.
Ben Moh stond eerder begin dit jaar ook tegenover Albert 'The Hurricane' Kraus en pakte tijdens die partij de winst.

Regerend wereldkampioen Jonay Risco

De uit Tenerife afkomstige Jonay Risco is echter niet van de minste. Hij verkeert in uitstekende vorm. Hij verdedigde in maart in Abu Dhabi als absolute underdog met succes zijn wereldtitel tegen de Thaise Buakaw Banchamek. Onlangs won hij op het Enfusion Gala in Tenerife tegen Davit Kiria.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws