Noors multi vechtsport talent Adrian Feiger heeft veel te danken aan Nederland Nieuws
Nieuws

Noors multi vechtsport talent Adrian Feiger heeft veel te danken aan Nederland

Noors multi vechtsport talent Adrian Feiger heeft veel te danken aan Nederland

Noors multi vechtsport talent Adrian Feiger heeft veel te danken aan Nederland

Nederland

"Adrian begon op vijfjarige leeftijd met vechten (thai / kickboxing) in Scandinavië, al snel werd duidelijk dat hij een talent was. Hij begon te vechten in de UK en tegen Scandinavische vechters. Vlak voordat hij 6 werd, gingen we naar Nederland. Hij vocht tegen een jongen van Team Smits. Daarna namen we contact op met Joey Smits om te vragen of Adrian in zijn vakanties zou kunnen komen trainen en ook voor zijn team zou vechten. Smits zag dit wel zitten en zo geschiedde, "verteld de trotse vader van Adrian.

"De reden dat we naar Nederland wilden gaan voor training en vechten, is dat er geen competitie of hoog genoeg niveau is in Noorwegen voor andere kinderen op Adrian's leeftijd en gewicht. Het is veel gemakkelijker om gevechten te krijgen en het niveau in training is hoog in Nederland.
Nu, op 9-jarige leeftijd, vecht en traint hij 3 jaar lang met team Smits in Tilburg. Ze hebben veel kickboks en thaibox gevechten 2x jeugdgevecht League Champ (2017 en 2018) en het grootste K-1 jeugdtoernooi in Europa. Hij zal binnenkort in een super gevecht te zien zijn tijdens hun grote gala »Best of The Best« in november." Vervolgt hij.

Hij won de Europese titel in thaibokken en nog veel meer.

Adrian traint ook Judo en is actief in het wedstrijd circuit, hij traint op de judomacademie Jan de Rooy in Tilburg. Hij won alle judotoernooien die hij tot nu toe in Nederland vocht. Daarnaast traint en vecht hij BJJ, grappling en mma (licht). Hij is skandinavisch en Noors kampioen in het Braziliaanse jiu jitsu. Zijn totale record is 94-5-1. Hij heeft ook veel demo-gevechten. Totaal gevechten rond de 130. Hij wil in de toekomst MMA-kampioen worden.

"Zoals ik al zei gaat hij elke schoolvakantie naar Nederland en in de zomer blijven we dan ook een maand. Ik kan Joey Smits niet genoeg bedanken voor hoe goed hij zorgt voor Adrian. Team Smits heeft een grote locatie en veel van de kinderen hebben daar titels gewonnen, dus het niveau in training is goed." Aldus Adrian's vader.

Noors multi vechtsport talent Adrian Feiger heeft veel te danken aan Nederland

Judo

"Hetzelfde geldt voor Judo Academy Jan de Rooy en zijn trainer daar Grim. Adrian vecht bijna elke week wel ergens een wedsrijd. Aanstaande zaterdag bijvoorbeeld vecht hij tijdens het wereldkampioenschap worstelen in het Verenigd Koninkrijk, in een superfight gearrangeerd door ADDC. Het is haast niet bij te houden !!"

Adrian staat aan de top in judo, kickboxing, thaiboxing, grappling, bjj en mma (licht) op zijn leeftijd en gewicht in Europa. Het plan is om zoveel mogelijk te vechten in alle disciplines, blijven winnen en titels te halen voordat hij begint met volledige mma-gevechten. Het is goed te zien dat Nederland hoog in het vaandel staat en dat een talent als Adrian de kans krijgt zich te ontwikkelen. Wij blijven hem volgen, want de talenten van nu zijn de kampioenen van morgen,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws