Noord Korea Traint ISIS en Al Quaida In Taekwondo? Nieuws
Nieuws

Noord Korea Traint ISIS en Al Quaida In Taekwondo?

Noord Korea Traint ISIS en Al Quaida In Taekwondo?

Islamitische Staat "Jihad Special Forces" Gebruiken Taekwondo Als Terroristen vechtsport

Nee, dit zijn niet ninjas noch ninja-wannabes. Ze dragen maskers om hun identiteit te verbergen omdat zij terroristen zijn en overduidelijk niet herkend wensen te worden. Blijkbaar heeft de Taliban en ISIS training gehad in Taekwondo en heeft wat lijkt een aantal zwarte band niveau vechtsporters opgeleid.

Wie leerde hen Taekwondo? Noord Koreaanse Taekwondo Meesters?

Ik zou geen weldenkend mens kunnen bedenken die terroristen een vechtsport bij zouden brengen en ik hoop dat geen onschuldige Koreaanse meester hen het leerde. Hoogstwaarschijnlijk een terrorist die elders Taekwondo leerde bij een lokale dojang. Maar dan ... zou het kunnen zijn dat het Afghaanse Olympische Taekwondo team hen het leerde, of kunnen deze olympische leden eventueel zelf een deel van ISIS en AL Quaida zijn? Bronnen beweren dat er zelfs Noord Koreaanse Taekwondo meesters zijn met een militaire achtergrond die deze vechtsport leert aan een ieder die maar tegen Amerika en de volgens hen imperialistische wereld de wapens opneemt.

Waarom Taekwondo?

Deze technieken te zien in de video zijn zeker Taekwondo. Ik wil aannemen als iemand dom genoeg is om een ​​terrorist Taekwondo bij te brengen het waarschijnlijk geen ITF'er was, maar dan kan het iemand geweest zijn die lokaal opgeleid is. Bovendien is Taekwondo zowel een aanval als verdediging vechtsport en voor het zogenaamde "close combat" zeer geschikt.

Infiltranten in de sportschool

Dus de Taliban en waarschijnlijk Al Queda leren Taekwondo wereldwijd in dojangs ... misschien zijn ze bij uw plaatselijke dojang actief geweest. Op zich geen gekke gedachten met alle jongen jihad strijders die naar Syrie afreizen daar zitten vast enkele jongens bij die op jouw sportschool trainden. Beter check je de achtergrond van nieuwe studenten die vers afkomstig zijn uit het Midden-Oosten ... Je weet het nooit ...

Natuurlijk, geen van deze technieken maakt ons bang en zijn meer demo en dom dan realistisch. Ik denk dat ik deze gasten allemaal in elkaar geslagen zouden worden door een gemiddelde kickbokser. Maar toch is het vervelend om te weten dat Taekwondo wordt gebruikt door terroristen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws