Nodar Kudukhashvili (Kops Gym) verslaat ongeslagen Samuel Kristofic op Fight Nights Global 84 Nieuws
Nieuws

Nodar Kudukhashvili (Kops Gym) verslaat ongeslagen Samuel Kristofic op Fight Nights Global 84

Nodar Kudukhashvili (Kops Gym) verslaat ongeslagen Samuel Kristofic op Fight Nights Global 84

Nodar Kudukhashvili was gisteren te sterk voor de ongeslagen Samuel Kristofic

Voor de vechter uit de stal van Bert Kops, Nodar Kudukhashvili waren de verwachtingen al aardig hoog gespannen. Hij werd geconfronteerd met de tot dan toe ongeslagen Samuel Kristofic (9-0-0), echter maakte Kudukhashvili een einde aan de zegetocht van Kristofic. De twee ontmoeten elkaar in het co-main event van Fight Nights Global 84, dat plaatsvond op 2 maart in de Hant Arena in Bratislava, Slowakije. Een mooie overwinning die mee terugkomt naar Nederland. Een trotse Bert Kops berichte ons gisteravond met het goede nieuws!

Rusland tegen Ierland

Onetime UFC titel uitdager Ali Bagautinov (16-6) keerde ook terug naar actie en werd geconfronteerd wordt met Noord-Ier Andy Young (11-9). De headliner van de nacht was Fight Nights Global bantamweight-kampioen Tomas Deak (17-9-1) tegenover de Russische uitdager Sharamazan Shupanov (4-1-1) staan.

Bagautinov struikelde in zijn eerste post-octagon uitje

Bagautinov vocht zeven keer onder de UFC-vlag, inclusief een mislukte bieding voor de vlieggewichttitel maar werd vrijgelaten uit de organisatie na een verlies in november 2016 aan Kyoji Horiguchi. Bagautinov struikelde in zijn eerste post-octagon uitje, leed een knock-out verlies tegen Tyson Nam, maar heeft sinds terug geslagen met back-to-back overwinningen op Pedro Nobre en Danny Martinez.

"Taz" Young was op zoek naar rebound van een meerderheidsbeslissing van november 2017 voor Daniel Barez op BAMMA 32. Voor die tegenslag stond Young 5-1 voor zijn vorige zes wedstrijden. Fight Nights Global 84 had ook een zwaargewicht wedstrijd tussen UFC-veteraan Viktor Pesta (12-4) en Ruslands Alexander Gladkov (9-1).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws