NL' ers in actie vandaag! GRATIS kijken naar ONE First Strike
Home / Nieuws / NL’ ers in actie vandaag! GRATIS kijken naar ONE First Strike

NL’ ers in actie vandaag! GRATIS kijken naar ONE First Strike

Andy Souwer, Tayfun Ozcan en Marat Grigorian staan vanmiddag in het Singapore Indoor Stadium in de ring. De vechters zullen in actie te zien zijn tijdens ONE Championship First Strike en je kunt gratis mee kijken via deze pagina of YouTube vandaag vanaf 14:30 uur.

Als ONE Championship ergens goed in is dan is het gratis aanbieden van hun kickboks en MMA-evenementen via live stream. In tegenoverstelling tot haar concurrenten rekent ONE FC geen rooie cent om naar de prestaties van haar vechters te kijken.

Bekende vechters

Vandaag staat ONE: First Strike op het programma met een heus vedergewicht kickbokstoernooi waar voor de Nederlandse fans bekende namen aan mee doen. Kickbokslegende Souwer benodigd geen introductie. De topvechter boekte jarenlang grote successen in het kickboksen en MMA.

Grigorian de voormalige Glory wereldkampioen en trainende vanuit de beroemde Hemmers Gym uit Breda, zal ook te zien zijn tegen Souwer wel te verstaan. Tayfun de voormalige Enfusion kampioen zal tegen de gevaarlijke Sitthichai de bokshandschoenen opnemen. Om mee te kijken zet deze pagina vast en keer om 14:30 terug.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page