'Niks Dombo': Vechter scheert Miley Cyrus toch in zijn borsthaar
Home / Nieuws / ‘Niks Dombo’: Vechter scheert Miley Cyrus toch in zijn borsthaar

‘Niks Dombo’: Vechter scheert Miley Cyrus toch in zijn borsthaar

Julian Marquez wil dat iedereen weet dat hij de hele situatie van Miley Cyrus onder controle heeft. De UFC vechter die de afgelopen dagen flink het nieuws haalde. Zegt dat er serieus iets speelt tussen hem de de superster.

Het verhaal in het kort. Marquez won zijn UFC-wedstrijd afgelopen weekend in Las Vegas. In een interview na de clash vroeg Marquez op zangeres Miley Cyrus zijn Valentijn wilde zijn.

Een positief antwoordt volgde in eerste instantie van Cyrus. Die later een post op social media plaatste met de tekst “dombo”, dit had van jouw kunnen zijn. Doelende op haar persoon.

Grote wens

Een groot aantal prominenten namen het op voor de vechter waaronder porno actrice Kendra Lust. Die zei dat Marquez geen dombo is en geen kans had laten liggen. Marquez had gevraagd aan Cyrus om de tekst ‘The Cuban Missile’ in Henna boven haar navel te laten zetten. Dit is de bijnaam van de vechter.

Hij reageerde hiermee op de vraag van Cyrus om de letter MC in zijn borsthaar te scheren. De initialen van de zangers. Nu blijkt Marquez alsnog MC in zijn borstharen te laten scheren. Niet voor Cyrus, maar een goed doel wat hij samen met Barstool Sports ondersteund.

Doneer

,,Ik ben zo dankbaar voor de steun van iedereen sinds UFC 258 op zaterdag en ik wil het echt vooruit betalen. Als je de Valentijnsdagwens van Miley Cyrus wilt zien uitkomen, volg dan de link om te doneren aan The Barstool Fun”, twittert Marquez.

,,Zodra we ons doel hebben bereikt voor het COVID-hulpfonds voor kleine bedrijven van Barstool, pak ik de tondeuse en maak ik de droom van de schat van Amerika waar. Super enthousiast om samen te werken met zo’n geweldige stichting voor een geweldig doel, dus volg de link en laten we gaan doneren! “

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page