Nieuwe video! 'Wilder respectloos tegen Fury'
Home / Nieuws / Nieuwe video! ‘Wilder respectloos tegen Fury’

Nieuwe video! ‘Wilder respectloos tegen Fury’

Er is veel gezegd en gezwegen over de wedstrijd afgelopen zaterdag tussen Tyson Fury en Deontay Wilder. Laatstgenoemde ging voor de derde keer onderuit tegen de Brit maar toonde geen respect zelfs niet toen Fury hem complimenteerde over zijn prestatie in de ring.

Bokskampioen Fury klaagde al dat Wilder een zure verliezer is, vooral het gebrek aan respect van de Amerikaan die Wilder steevast een ‘dosser’ noemt, is tegen het zere been. Gezeten in de hoek van de ring werd Wilder benaderd door Fury.

Geen respect

De Brit kwam Wilder een schouderklopje geven voor de wedstrijd. ,,Je haalde mij twee keer neer, respect maat”, zei Fury tegen zijn rivaal . Wilder op zijn beurt zag dit heel anders: ,,Ik heb geen respect voor jou, totaal geen respect”, aldus een boze Wilder.

Een nieuwe video die gepubliceerd werd toont het gesprek uit een andere hoek. Kijk zelf naar de confrontatie tussen Fury en Wilder.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page