Home / Nieuws / Nieuwe verdachte in beeld omtrent moorzaak Bellator MMA-vechter Alexis Vila

Nieuwe verdachte in beeld omtrent moorzaak Bellator MMA-vechter Alexis Vila

Moord op salazar
Foto: Miami-Dade Police Department -verdachten in de zaak Salazar

De Amerikaanse justitie maakte gisteren bekend dat er een nieuwe verdachte in beeld is voor de moord op Camilo Salazar. De gruwelijke moord werd gepleegd in 2011 waarvan men vermoedt dat deze is gepleegd door een aantal MMA-veteranen aangevoerd door Bellator vechter Alexis Vila-Perdomo.

Men vermoedt dat Salazar een affaire had met de vrouw van een man genaamd Manuel Marin. Een goede vriend en een vaderfiguur voor Vila-Perdomo en dat dit aanleiding gaf tot Marin’s vermeende moord. Het lichaam van Salazar werd in juni 2011 ontdekt op een onverharde weg vlak bij de Florida Everglades.

Het lichaam van Salazar vertoonde tekenen van marteling, inclusief verbrande geslachtsorganen. Salazar werd ook zwaar geslagen en zijn keel werd doorgesneden. Tegen de tijd dat Alexis Vila debuteerde in Bellator met een verbluffende KO overwinning op Joe Warren, had hij al naar verluidt een hand gehad in de moord en ontvoering van Camilo Salazar.

Uitlevering

Nu is ook Ariel Gandulla in beeld voor betrokkenheid bij de moord op Salazar. Gandulla, 42, komt ook oorspronkelijk uit Cuba. Zijn professionele MMA-carrière liep tussen 2005 en 2015. Gandulla woont momenteel in Vancouver, British Columbia, Canada. Gandulla is beschuldigd van moord bij verstek, maar vanwege zijn ingewikkelde immigratiestatus is het onduidelijk of Canadese of Amerikaanse autoriteiten hem zullen arresteren.

 

Over Ron E

Bekijk ook

VIDEO | Overvallers 13-jarig meisje door MMA-vechters ‘ongenadig afgestraft’

De overvallers die een 13-jarig meisje wilden beroven denken de volgende keer wel beter na. ...

Dubbelganger van Conor McGregor, Islam Badurgov neergestoken

Diverse sociale media kanalen melden dat Islam Badurgov, die door het leven gaat als de dubbelganger ...

De UFC ‘verbiedt’ Conor McGregor fan levenslang toegang tot events

De 41-jarige David Martin, de Conor McGregor fan die de MMA-kooi binnenstapte tijdens de waanzin ...