Home / Nieuws / Nieuwe verdachte in beeld omtrent moorzaak Bellator MMA-vechter Alexis Vila

Nieuwe verdachte in beeld omtrent moorzaak Bellator MMA-vechter Alexis Vila

Moord op salazar
Foto: Miami-Dade Police Department -verdachten in de zaak Salazar

De Amerikaanse justitie maakte gisteren bekend dat er een nieuwe verdachte in beeld is voor de moord op Camilo Salazar. De gruwelijke moord werd gepleegd in 2011 waarvan men vermoedt dat deze is gepleegd door een aantal MMA-veteranen aangevoerd door Bellator vechter Alexis Vila-Perdomo.

Men vermoedt dat Salazar een affaire had met de vrouw van een man genaamd Manuel Marin. Een goede vriend en een vaderfiguur voor Vila-Perdomo en dat dit aanleiding gaf tot Marin’s vermeende moord. Het lichaam van Salazar werd in juni 2011 ontdekt op een onverharde weg vlak bij de Florida Everglades.

Het lichaam van Salazar vertoonde tekenen van marteling, inclusief verbrande geslachtsorganen. Salazar werd ook zwaar geslagen en zijn keel werd doorgesneden. Tegen de tijd dat Alexis Vila debuteerde in Bellator met een verbluffende KO overwinning op Joe Warren, had hij al naar verluidt een hand gehad in de moord en ontvoering van Camilo Salazar.

Uitlevering

Nu is ook Ariel Gandulla in beeld voor betrokkenheid bij de moord op Salazar. Gandulla, 42, komt ook oorspronkelijk uit Cuba. Zijn professionele MMA-carrière liep tussen 2005 en 2015. Gandulla woont momenteel in Vancouver, British Columbia, Canada. Gandulla is beschuldigd van moord bij verstek, maar vanwege zijn ingewikkelde immigratiestatus is het onduidelijk of Canadese of Amerikaanse autoriteiten hem zullen arresteren.

 

Over Ron E

Bekijk ook

VIDEO: MMA-vechter sloopt ‘nep’ Kung Fu expert

Hij staat bekend als de nep Kung Fu expert jager, Xu Xiaodong.

Jahfarr Wilnis vs D’Angelo Marshall tijdens GLORY 67 Orlando

Eerder vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

Schiphol incident kickbokser Frank Munoz: ‘ik vecht door’

Recentelijk werd kickbokser Frank Munoz op Schiphol gemaand zich te verwijderen uit de aankomsthal.