Home / Nieuws / Nieuw: Nintendo Fitness Boxing, leer boksen waar je maar wilt

Nieuw: Nintendo Fitness Boxing, leer boksen waar je maar wilt

Nintendo heeft Fitness Boxing uitgebracht, een spel waarin je een leuke boks training kunt doen waar je maar wilt. Fitness Boxing is nu exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch in zowel de retail- als de Nintendo eShop.

Met het einde van het vakantieseizoen is het tijd om je Joy-Con controllers te pakken en van de bank te springen! Het fitness-boksspel op het Nintendo Switch-systeem is nu verkrijgbaar in de winkels.

Dus je kunt jezelf trakteren op een leuke workout, waar je maar wilt! De ritmebasis-bokstraining van het spel helpt je om snel die fitness goede voornemens voor het nieuwe jaar te bereiken.

Overal boksen

Dankzij Nintendo Switch is fitness-boksen een nieuwe manier van trainen die past bij iemands drukke levensstijl. Omdat Nintendo Switch thuis op de tv kan worden afgespeeld of onderweg kan worden gebruikt, kun je overal waar je wilt fitness-boksen.

Of je nu in de kamer aan het trainen bent terwijl de baby aan het slapen is, in een hotelkamer op zakenreis, in de keuken terwijl je aan het koken bent of in uw kamer voor het slapen gaan.

Handig

Het is gemakkelijker en handiger dan het raken van de sportschool en is de perfecte manier om in de fitness-trend voor boksen te springen.

De game biedt gepersonaliseerde ritmische workouts door je verschillende fitnessdoelen te laten kiezen, een gevarieerde groep trainers te kiezen en een persoonlijke dagelijkse workout te doen, variërend van 10 minuten (kort) tot 30 minuten (midden) tot 45 minuten (lang).

Volgen

De software volgt je voortgang met geschatte geschatte BMI en calorieën-gebrande informatie om gezonde gewoonten aan te moedigen en je voortgang naar je doelen te houden.

“Fitness Boksen geeft gebruikers een nieuwe manier om wat calorieën te verbranden terwijl ze plezier hebben”, zegt Doug Bowser, Senior Vice President Sales and Marketing van Nintendo of America. “En dankzij het draagbare karakter van Nintendo Switch, gaat je workout overal mee naar toe.”

Als muziek in de oren

Nu zul je in staat zijn om je basiskennis over boksen onder de knie te krijgen, terwijl je de instrumentale versies van 20 hitnummers van populaire artiesten kunt luisteren. Naarmate je vordert, kun je meer nummers en meer uitdagende trainingscircuits verdienen.

Fitness Boksen is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van $ 49,99. Als je het wilt proberen voordat je het koopt (of een doos voor je uitpakt), bekijk dan de gratis demo voor het spel in de Nintendo eShop op Nintendo Switch of op Nintendo.com.

Gratis proberen

De demo biedt drie dagen aan work-outs, waardoor je een voorproefje krijgt van de trainingsroutines die je gemakkelijk kunt implementeren in je dagelijks leven. Wil je een demo doen met het spel klik dan hier.

Bekijk ook

FEIT: Nederlanders willen naar de sportschool, thuis trainen NEE

Een ruime meerderheid denkt dat Nederlanders fitter (92,6%) en gelukkiger (89,3%) worden als de sportscholen ...

Jorina Baars over Cris Cyborg en terugkeer naar Lion Fight (video)

Jorina Baars is een van de bekendste Nederlandse kickboksers. De meervoudig kampioen staat onder contract ...

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page