NIEUW DODELIJK BLOEDSPORT EVENT: Bare Knuckle MMA-vechten Nieuws
Nieuws

NIEUW DODELIJK BLOEDSPORT EVENT: Bare Knuckle MMA-vechten

NIEUW DODELIJK BLOEDSPORT EVENT: Bare Knuckle MMA-vechten
NIEUW DODELIJK BLOEDSPORT EVENT: Bare Knuckle MMA-vechten

Bare Knuckle Boksen is inmiddels grotendeels bekend onder de vechtsport fans. Echter is er een MMA-variant op komst die zegt zijn weerga niet te kennen.

15 augustus zal er voor het eerst een Bare Knuckle MMA event georganiseerd worden. En waar ander dan in Amerika om een dergelijk event te debuteren. Sparta Sports & Entertainment zal de allereerste vuist MMA-gevechten presenteren.

Sparta CEO Jeff Cisneros is de grote man achter het event. Het event wordt gesanctioneerd en goedgekeurd door Bryan Pedersen en de Wyoming Combat Sports Commission.

Dodelijke beest

"Veel fans hebben de schoonheid van het blote vuist boksen al ervaren. Maar BKMMA is een heel ander beest. Dit zou fans terug moeten brengen naar de vroege dagen van de UFC," zo luidt de aankondiging.

"Deze vechters zijn veel beter getraind en aanzienlijk dodelijker met hun stoten. Maak je klaar voor een show, mensen! Het wordt een verdomd goede." Niet alleen MMA zal te zien zijn ook kickboksen. Lees hier meer…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws