'Niet eerder vertoond'! Speciale regels gevecht Johnson vs Rodtang
Home / Nieuws / ‘Niet eerder vertoond’! Speciale regels gevecht Johnson vs Rodtang

‘Niet eerder vertoond’! Speciale regels gevecht Johnson vs Rodtang

Speciale regels gevecht tussen Demetrious Johnson en Rodtang Jitmuangnon

Demetrious Johnson komt op 5 december in actie tijdens een speciaal ONE Championship-evenement, ONE X. Waar hij het opneemt tegen vlieggewicht Muay Thai-kampioen Rodtang Jitmuangnon in een wedstrijd onder speciale regels.

Het gevecht zal worden uitgevochten met vier rondes van drie minuten. Afwisselend tussen Muay Thai en MMA, de eerste ronde zal Muay Thai zijn met vier-ounce handschoenen voordat ze overgaan naar de tweede ronde, die MMA zal zijn. De derde ronde gaat terug naar Muay Thai en dan zal de vierde ronde weer MMA zijn.

ONE CEO Chatri Sityodtong maakte de aankondiging voor de aanstaande ONE X-kaart tijdens The MMA Hour vanavond. Naast Johnson vs. Rodtang, zal de aankomende ONE X-kaart op 5 december ook een paar titelgevechten bevatten.

Nieky Holzken

Bibiano Fernandes, ONE bantamgewicht kampioen zal zijn langverwachte terugkeer maken terwijl hij het opneemt tegen UFC-veteraan John Lineker. ONE kampioen vedergewicht Thanh Le, zal zijn titel op het spel zetten terwijl hij het tegen de worstelsensatie Garry Tonon opneemt.

Verwacht wordt dat er de aankomende weken nog een groot aantal gevechten bekend worden gemaakt. Het gerucht gaat dat ook een aantal Nederlandse vechters in actie zal komen. Of Nieky Holzken die deze week zijn contract verlengd zag zal vechten is niet bekend.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page