'Niet de cel in voor moord'! Vechter weigert te knokken
Home / Nieuws / ‘Niet de cel in voor moord’! Vechter weigert te knokken

‘Niet de cel in voor moord’! Vechter weigert te knokken

Dillon Danis, Bellator MMA vechter en vriend van ster Conor McGregor reageerde op de uitdaging van Diego Sanchez. Deze wil met Danis een blote vuist boksgevecht, Danis. zit dit niet zitten en zegt; ‘ik wil niet naar de gevangenis voor moord’.

De enorm uitgesproken Danis haalde eerder deze week de krantenkoppen. Danis beweerde dat er een lucratief aanbod was gedaan aan voormalig UFC middengewicht titelhouder, Michael Bisping voor een bokswedstrijd.

,,Er is een enorm aanbod gedaan aan Bisping om mij een lesje te leren, laten we kijken of hij het aanneemt”, schreef Danis op social media. ,,Jij (Dillon Danis. red.) kunt niet boksen, je kunt niet vechten, je kunt geen tickets verkopen, je kunt geen inkomsten genereren voor enorme aanbiedingen”, antwoordde Bisping.

Wordt eens volwassen

Bisping voegde er aan toe; ,,Wordt volwassen en stop met proberen mensen te trollen, je bent een dwaas.” Voormalig UFC’er Diego Sanchez mengde zich in de strijd en wil op de vuist met Danis en wel in een bare knuckle boksgevecht.

,,Boks tegen mij me Dillon (Danis) Ik ben dichter bij jouw gewicht en leeftijd en zou je op elk gewicht in elke sport bevechten”, schreef Sanchez. Danis die klaarblijkelijk geen zin in een clash met Sanchez heeft antwoordde; ,,Ik wil niet naar de gevangenis voor moord, blijf uit mijn buurt voordat je gewond raakt”, twitterde Danis.

Bekijk ook

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Nog een keer verliezen is geen optie

Kickbokser Katapult rivaal ‘KO’! Waarom ook niet (video)

Er gebeuren de meest vreemde dingen in de ring

‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

Conor McGregor is niet alleen een beruchte vechter maar ook nog eens een van de rijkste.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page