Home / Nieuws / Nieky Holzken zinspeelt op terugkeer naar GLORY Kickboxing

Nieky Holzken zinspeelt op terugkeer naar GLORY Kickboxing

Nieky Holzken zinspeelt op een terugkeer bij Glory Kickboxing. De Helmonder die de afgelopen periode vooral actief was in het boksen is na een periode van twee mindere jaren met verliespartijen weer gebrand om terug te keren in het kickboksen. Op zijn Instagram pagina schrijft hij ‘het kickboksen te missen en weer hongerig te zijn’. Holzken, die lange tijd onverslagen was verloor na vijf titelprolongaties zijn partij tegen Cedric Doumbe op Glory Collision. Ook de rematch tegen Doumbe op Glory 42 tijdens Parijs ging opnieuw verloren.

Nieky Holzken wint van Alim Nabiyev op Glory 49 Redemption
Foto: Glory James Law

Murthel Groenhart of Mohammed Jaraya als tegenstander?

Holzken zijn laatste partij op Glory was tegen Alim Nabiev op Glory 49 in Rotterdam, ook deze ging verloren. Nu Glory Kickboxing recentelijk ‘The Summer of Glory 2018’ aankondigde met als headliner Glory Amsterdam in de Johan Cruijff Arena lijkt de comeback van Nieky Holzken te zijn in Amsterdam. Met Murthel Groenhart en Mohammed Jaraya al eerder aangekondigd in Amsterdam lijken dit twee mogelijke tegenstanders aan wie Holzken zich zou kunnen onderwerpen.

Nieky Holzken zinspeelt op terugkeer naar GLORY Kickboxing

 

Bekijk ook

MMA-VECHTER KHABIB NURMAGOMEDOV WEIGERT FOTO MET BARÇA-FAN

UFC-Wereldkampioen Khabib Nurmagomedov blijkt een groot fan van voetbalclub Real Madrid.

Kijk live mee: Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

Vandaag (zaterdag 15 juni) vindt ONE Championship: Legendary Quest plaats met een aantal Nederlandse vechters die in actie komen.

Angsthaas: Justin Bieber last MMA-gevecht met Tom Cruise af

Popster Justin Bieber tekt de uitdaging voor een MMA-gevecht tegen Tom Cruise in