Nieky Holzken verliest weer van Cedric Doumbe - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nieky Holzken verliest weer van Cedric Doumbe

Nieky Holzken verliest weer van Cedric Doumbe

Nieky Holzken verliest op Glory 42, weer geen wereld kampioen

Een dubbeldekker vol met fans, schoonvader Sjef Weber in zijn hoek mochten niet baten om Nieky Holzken de wereld titel terug te brengen. Wij zagen een partij die wel wat weg had van het voorgaande gevecht tussen deze twee kickboksers. Echter alle lof voor Nieky Holzken, die bekend staat niet zomaar op te geven.

Déjà vu gevoel

We kunnen er niets aan doen maar wij krijgen toch een beetje een déjà vu gevoel van het vorige gevecht tussen Doumbe en Holzken. Waar Doumbe als en antiloop door de ring bewoog leek Holzken zeer afwachtend en technisch te vechten. Doumbe speelde het punten spelletje waar Holzken moest incasseren, echter liet Holkzen zien niet echt onder de indruk te zijn, en bleef stug door knokken.

Nieky Holzken verliest op Glory 42, weer geen wereld kampioen

Vooruit vechten

Toch deelde Holzken een aantal rake klappen uit maar met Doumbe ook wel de clown van de ring genoemd weet je het maar nooit of deze aankomen, of dat hij toneel speelt. Dat is een van de tactieken van Doumbe, zijn tegenstanders afleiden met clownerie, kunnen wij dat nog wel serieus nemen. Toch zien wij zien liever een Nieky Holzken vechten, hard, gedreven en technisch! De beslissing van de jury begrepen wij dan ook niet echt, want het leek gelijk op te gaan met toch iets meer voordeel voor Holzken!

 

Murthel Groenhart tegen Cedric Doumbe

Murthel Groenhart die eerder op de avond vocht tegen Harut Grigorian en werd aangevallen door een woeste fan van Grigorian die Groenhart zijn kaak brak, is de nieuwe uitdager van Doumbe. Desgevraagd reageerde Doumbe gekscherend dat hij nog nooit van Murthel Groenhart had gehoord. Maar dit bleek een grap, wel vroeg hij zich af waarom Groenhart tegen hem zou willen vechten aangezien hij zijn meerdere zou zijn.

Zal Groenhart er in slagen wel de titel naar zich toe te trekken? We gaan het zien in het aanstaande gevecht tussen de twee.

 

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page