Home / Nieuws / Nieky Holzken terug bij GLORY Kickboxing

Nieky Holzken terug bij GLORY Kickboxing

Is het dan zover is Nieky Holzken teruggekeerd naar GLORY? In een net geplaatste post op Instgram plaatste Holzken een foto met op de achtergrond een poster van zichzelf met zijn bij GLORY behaalde titels. Er wordt sinds de bekendmaking dat GLORY in de Johan Cruijff Arena een groots toernooi organiseert, flink gespeculeerd over een terugkomst van Holzken naar GLORY. Zo zou hij als potentiële tegenstanders wellicht Murthel Groenhart of Mohammed Jaraya tegenover zich kunnen treffen? Al eerder zinspeelde Holzken over een terugkeer naar GLORY!

Terugkeer in Amsterdam een mooie rentree voor Holzken

Dat Holzken nu een Instagram post plaatst moet welhaast een duidelijke boodschap zijn aan de fans en de eventuele tegenstanders die hij zou kunnen treffen. Holzken die overigens momenteel zeer succesvol is in het boksen, zal zeker nog kunnen imponeren binnen de GLORY ring. De vechter is van nature geen opgever en een terugkeer in Amsterdam zou wel eens een mooie rentree kunnen zijn.

Nieky Holzken keert terug bij GLORY Kickboxing

 

Bekijk ook

MMA-VECHTER KHABIB NURMAGOMEDOV WEIGERT FOTO MET BARÇA-FAN

UFC-Wereldkampioen Khabib Nurmagomedov blijkt een groot fan van voetbalclub Real Madrid.

Kijk live mee: Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

Vandaag (zaterdag 15 juni) vindt ONE Championship: Legendary Quest plaats met een aantal Nederlandse vechters die in actie komen.

Angsthaas: Justin Bieber last MMA-gevecht met Tom Cruise af

Popster Justin Bieber tekt de uitdaging voor een MMA-gevecht tegen Tom Cruise in