Nieky Holzken: 'Rico mag niet-titelgevechten doen, ik nooit' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: 'Rico mag niet-titelgevechten doen, ik nooit'

Nieky Holzken: 'Rico mag niet-titelgevechten doen, ik nooit'

Nieky Holzken, voormalig Glory kampioen is een van de beste vechters ter wereld. In een Podcast met Vechtersbazen neemt Holzken geen blad voor de mond.

Jarenlang stond Holzken aan de top bij Glory Kickboxing en vecht nu bij ONE Championship in Azië. Holzken die samen met zijn getalenteerde zoon Geraldo gast was verteld onder andere dat Glory hem nooit echt als kampioen behandelde.

Oneerlijk

Op een gegeven moment kwamen ze (Glory. red.) naar mij toe en zeiden dat een ander kampioen moest worden", zegt Holzken. Ook vindt Holzken het niet fair dat hij geen niet-titelgevechten mocht doen, de zogenaamde superfights. ,,Ik heb alle respect voor Rico Verhoeven, die mag dat wel zonder dat zijn titel in gevaar komt. Ik mocht dat nooit."

Zoon Geraldo die in de voetstappen treed van zijn vader doet liever boksen dan kickboksen. De jonge knokker is het vechten met de paplepel ingegoten. ,,Als jong kind trainde ik hem al en bereidde hem voor", zegt Holzken over zoon Geraldo. ,,Ik leerde hem ontwijken en het talent zat er al vroeg in."

Bekijk de Podcast voor meer.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws