Nieky Holzken openhartig in interview over Glory en zijn toekomst in het kickboksen! Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken openhartig in interview over Glory en zijn toekomst in het kickboksen!

Nieky Holzken openhartig in interview over Glory en zijn toekomst in het kickboksen!

Aanstaande zaterdag op Glory Redemption staat Nieky Holzken in de ring tegen Alim Nabiyev.

In een openhartig interview met het Eindhovens Dagblad, was Nieky Holzken zeer duidelijk over zijn toekomst in het kickboksen en bij de vechtsport organisatie Glory. Op zaterdag vecht Holzken voor het eerst sinds juni weer voor het publiek, veel fans kijken er naar uit Holzken weer te zien schitteren in de ring. Echter maakte hij in het interview duidelijk dat er zaken spelen die zijn toekomst in het kickboksen en bij Glory kunnen beïnvloeden.

Foto: Glory
Foto: Glory

Holkzen vecht al enige tijd onder de vlag van Glory, echter is hij weggezakt op de ranglijst, iets wat hijzelf en trainer/schoonvader Sjef Weber niet begrijpen. De Azerbeidzjaan staat op plek vijf waar Holzken op plek zeven staat. Het onbegrip komt vooral voort uit het feit dat Holzken al langer vecht bij Glory, en een goed record heeft. Holzken geeft aan dat hij weet hoe dit komt want men wil bij Glory nieuw bloed promoten, en van de oude garde afscheid nemen waar ook hij onder valt.

Lees hier het volledige artikel van het Eindhovens Dagblad

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws