Nieky Holzken krijgt kans op revanche tegen Cedric Doumbé - Vechtsport Info
Home / Juni / Nieky Holzken krijgt kans op revanche tegen Cedric Doumbé

Nieky Holzken krijgt kans op revanche tegen Cedric Doumbé

Nieky Holzken krijgt kans op revanche tegen Cedric DoumbéNieky Holzken krijgt kans op revanche tegen Cedric Doumbé

Op 10 juni is het zover dan staat Nieky Holzken in de ring en krijgt kans op revanche tegen Cedric Doumbé, van wie hij in Oberhausen verloor. De man die hen vorig jaar compleet verraste met het afpakken van zijn wereldtitel. Het toenmalige gevecht heeft veel mensen verrast, iedereen dacht die zit in de pocket. En wie herinnert zich niet de beelden uit de real life serie waar schoonvader en trainer van Nieky,  Sjef in huilen uitbarstte.

Hoop op revanche

Nieky Holzken hoopte vurig dat hij van Glory de kans zou krijgen om terug te nemen op Doumbé. Nieky was er helemaal klaar voor mede omdat Doumbé, die hem in aanloop naar de titelgevecht in Oberhausen bestookte op sociale media, toch wel erg irritant overkwam. Je zou er het Mayweather gevoel van krijgen. Zelfs familieleden van Holzken werden lastiggevallen door de Franse kickbokser. En die in december op punten de wereldtitel van de Helmonder afpakte, dat er nu snel een erematch komt is een opluchting. En Nieky kennende zal hij er helemaal voor gaan.

Het komt goed

De sympathieke vechter die Holzken is zal vele fans trekken die op het puntje van hun stoel zullen zitten tijdens dit gevecht. Holzken had initieel gehoopt dat hij op 20 mei al in de Bossche Brabanthallen tegen Doumbé kon vechten, dus op eigen grond.  Maar met Parijs is hij ongetwijfeld ook tevreden zijn. Holzken heeft sinds de gevecht in Oberhausen geen kickbokswedstrijd meer gevochten, wel won hij afgelopen maand nog een bokswedstrijd in Helmond.

Voorbereiding

Nieky zal een zware partij vechten tegen deze Doumbé, en zeker in het achterhoofd hebben hoe hij de ring werd uitgetikt. Echter zal het voorbereiding proces dat Nieky heeft en dat zeer intensief is vast wel ergens een portret van Doumbé herbergen. Wij wensen beide vechters bon chance en may the best man win.

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page