Nieky Holzken imponeert en pakt winst in Offenburg Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken imponeert en pakt winst in Offenburg

Nieky Holzken imponeert en pakt winst in Offenburg

Nieky Holzken imponeert en pakt winst in Offenburg

Donfack gooit de handdoek in de ring

Holzken begon meteen met het domineren vanuit het midden van de ring tegen Donfack en vocht naar voren, duidelijk was te zien dat hij zijn opgedane ervaring in het kickboksen gebruikte en kalm door de ring bewoog. De partij was over 8 rondes. Donfack bokste aardig terug en deelde een aantal flinke stoten uit, die Holzken wist te pareren. Echter gaf Donfack op en gooide zijn team de handdoek in de ring. Volgens zeggen van Donfack wegens een oude rechterschouder blessure die de kop opstak. Holzken daarentegen was teleurgesteld dat hij niet meer van zijn kunnen heeft kunnen laten zien.

Geen echte hype rond de bokswedstrijd Nieky Holzken vs. Bernard Donfack

Wat jammer is dat er geen echte hype was rondom de bokswedstrijd tussen Holzken en Donfack, er had best wel wat meer lawaai voor mogen worden gemaakt in de landelijke pers. De meegereisde fans van Holzken lieten zich echter niet onbetuigd in de zaal en moedigde hun favoriet dan ook vol verve aan. Ook werd de verjaardag van de Duitse bokstrainer sn legende van het Sauerland team Ulli Wegner nog even gevierd in de ring met een grote chocolade taart, wat aangaf hoe gemoedelijk van opzet het toernooi in Offenburg was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws