Nieky Holzken; Doumbé kan wel inpakken, de wereld titel is voor mij! Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken; Doumbé kan wel inpakken, de wereld titel is voor mij!

Nieky Holzken; Doumbé kan wel inpakken, de wereld titel is voor mij!

Nieky Holzken; de wereld titel is voor mij!

Nog een paar dagen en dan is het zover, Nieky Holzken krijgt dan de kans op Glory42 in Parijs om de wereld titel tegen Cedric Doumbé terug te pakken. Of het hem zal lukken daar twijfelt hijzelf niet aan, en zijn trainer/schoonvader Sjef Weber al niet minder. Zij weten het zeker de wereld titel zal mee terug gaan naar het Helmondse!

Nieky Holzken; Doumbé kan wel inpakken, de wereld titel is voor mij!

Getraind tot het bot

Nieky staat bekend om zijn harde trainingen regime en dat is deze keer niet anders geweest. Hij is er ondertussen dan ook wel klaar mee en voor, Parijs zal de plaats zijn waar hij kan laten zien dat zijn vorige partij een kleine setback was. Na de wedstrijd zullen wij het uitgebreid gaan vieren zegt hij zelf, wij hopen van harte dat dit ook zo mag zijn en dat Nieky de titel mee naar huis mag brengen den de desillusie van het laatste gevecht weg zal ebben.

Rondje Parijs met de familie

De familie Holkzen/Weber staat bekend om de sterke band met elkaar, en het merendeel van de inside clan is dan ook al afgelopen woensdag afgereisd naar Parijs. Daar wordt ontspannen toegeleefd naar de wedstrijd. Echt hard trainen doen wij niet meer zegt Sjef, dat is de afgelopen maanden al gebeurt. Nu trainen wij het brein door een rondje Parijs te doen, en zo naar de partij toe te leven. Wij gaan de maanden inhalen dat de wereld titel niet aan Nieky toebehoorde, zegt Sjef vastberaden!

Zoete wraak

Zeven maanden geleden onder het toezicht van miljoenen tv-kijkers verloor hij in het Duitse Oberhausen van Doumbé. De tijd voor een zoete wraak is gekomen, ik laat mij dit niet weer gebeuren zegt Nieky, eind vorig jaar was een deuk maar de wraak zal zoet zijn, Cedric Doumbé kan maar beter hebben getraind op ontwijken en bukken.

Uitvoerig is Cedric Doumbé dan ook doorgelicht door team Holzken, wij kennen elke stap van hem alles wat wij moeten weten over Cedric Doumbé zit in de tas. Wij kennen zijn zwakke plakken, de focus lag de afgelopen maanden echt op Doumbé, wij stonden er mee op en gingen er mee naar bed zeg maar.

Grote fan schare

Aan fans zal het niet ontbreken voor Nieky, schoonvader Sjef heeft deze mensen zelfs de bus in gekregen, een dubbeldekker zelfs. Uit heel het land zal men Nieky komen steunen zegt hij van noord naar zuid en oost naar west. Wie Sjef volgt op Twitter bijvoorbeeld heeft kunnen zien dat deze een actie op touw had gezet om de bussen vol te krijgen. En dat is dus gelukt.

En nu?

Wat de uitkomst ook zal zijn zaterdag zowel Nieky Holzken en Cedric Doumbé zullen er een waar gevecht van gaan maken. De laatste partij was zeer verrassend en de meeste van ons dachten dat Nieky de klus wel even zou klaren, het tegendeel bleek waar. Cedric Doumbé bleek en is een geduchte tegenstander, en net als Holzken zal hij zij zinnen op het prolongeren van de titel hebben gezet. Nog even afwachten dus tot aanstaande zaterdag, op wie zet u uw geld?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws