Nieky Holzken 24 februari de boksring in tegen Dmitrii Chudinov Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken 24 februari de boksring in tegen Dmitrii Chudinov

Nieky Holzken 24 februari de boksring in tegen Dmitrii Chudinov

Nieky Holzken heeft de smaak van het boksen goed te pakken

Afgelopen 3 februari verdedigde Holzken succesvol zijn Benelux titel tegen Viktor Polyakov. Via de site BoxRec.com is te zien dat Holzken 24 februari opnieuw de boksring in gaat en ditmaal tegen Dmitrii Chudinov in de Arena Nürnberger Versicherung, in Beieren Duitsland in een super middleweight partij. De partij staat aankondigt in het voorprogramma van de World Boxing Series Jürgen Brähmer tegen Callum Smith voor de semifinale WBC Diamond Belt.

Nieky Holzken 24 februari de boksring in tegen Dmitrii Chudinov

Jürgen Brähmer tegen Callum Smith

De laatste in afwachting van de halve finale van de World Boxing Series werpt zijn schaduw! Op 24 februari vindt het gevecht plaats tussen Jürgen Brähmer en Callum Smith in Neurenberg. "We zijn erg blij dat we naar Neurenberg komen met de World Boxing Super Series en een spannende halve finale met Duitse deelname," zei Kalle Sauerland (Comosa`s Chief Boxing Officer).

Brähmer, die de Amerikaan Rob Brant in Schwerin op punten in de eerste ronde kon verslaan, kijkt uit naar zijn semi-finale duel tegen de sterke Engelsman uit Liverpool in Neurenberg. Brähmer: "Ik was ook klaar om in het buitenland te boksen en ik kijk vol vertrouwen uit naar dit gevecht."

Van licht zwaargewicht naar super middengewicht

De 39-jarige Brähmer (49-3-0, 35 knock-out overwinningen) liet zich slechts een korte pauze van iets minder dan een week na zijn overwinning op Brant, en vervolgens direct terug naar de volgende voorbereidende fase. "Ik voelde me erg goed na het laatste gevecht en de overgang van licht zwaargewicht naar super middengewicht was geen probleem, dus na een korte pauze ging ik weer trainen en ben weer in actie."

Muhammad Ali Trophy

Callum Smith (23-0-0, 17 knock-out wins) scoorde ook een duidelijke overwinning in de eerste ronde van het "$ 50 Miljoen Tournament" voor de felbegeerde "Muhammad Ali Trophy" en versloeg Zweden Erik Skoglund op punten. Geboren in Liverpool, droomt hij van een WBSS laatste gevecht tegen George Groves en Chris Eubank Jr., die elkaar zullen ontmoeten in de eerste halve finale op 17 februari in Manchester. "Ik vind het niet erg om in het buitenland te boksen, het zal een leuke reis worden voor mijn vele fans, ik ben jonger en hongeriger en ik zal vechters verslaan", zegt 27-jarige Smith.

Dat Holzken zijn ambities in het boksen groot zijn heeft hij al vaker duidelijk gemaakt, en voor de multi getalenteerde vechter uit Helmond zeker geen verkeerde keus om de weg van het boksen in te slaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws