Nicolas Cage krijgt rol in nieuwe vechtfilm 'Jiu Jitsu' Nieuws
Nieuws

Nicolas Cage krijgt rol in nieuwe vechtfilm 'Jiu Jitsu'

Nicolas Cage krijgt rol in nieuwe vechtfilm 'Jiu Jitsu'
Nicolas Cage krijgt rol in nieuwe vechtfilm 'Jiu Jitsu'

De Amerikaanse filmacteur Nicolas Cage zal een belangrijke rol spelen in een nieuwe vechtfilm met de naam 'Jiu Jitsu’.

Een van de medespelers van Cage zal Alain Moussi zijn die de hoofdrol zal spelen, Moussi was de ster in de laatste twee Kickboxer-films. Dimitri Logothetis is de schrijver-regisseur en mede-producent van de film, hij was ook verantwoordelijk voor de Kickboxer film serie.

Gebaseerd op het stripboek met dezelfde naam, dat Logothetis schreef met Jim McGrath, toont de film Moussi als een Jiu Jitsu-vechter die elke zes jaar het hoofd moet bieden aan een buitenaardse indringer, Brax. Cage werkt samen met hem in een gevecht om Brax te verslaan.

Voor de vechtsport fans

"Nadat we met succes de Kickboxer films opnieuw hadden geïntroduceerd voor een nieuwe generatie vechtsport fans met de zesde en zevende reeks in de serie, gingen we op zoek naar een primeur met een sci-fi vechtsport thema die dezelfde intensiteit kon brengen en levensduur als Kickboxer, "zei Logothetis over het project.

De film wordt mede geproduceerd door Logothetis en Martin Barab van de Highland Film Group die de wereldwijde verkoop verzorgt. Wanneer de film uitkomt voor het grote publiek is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws