Home / Nieuws / Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan

Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan

Is een grote mond in het MMA beter dan je vecht technieken?

Tijd om je vitamines te eten en je gebeden te zeggen. Hulkamania staat voor de deur. Netflix gaat een film brengen over het leven van de veelbesproken koning van het worstelen.

Acteur Chris Hemsworth speelt de rol van de superster Hulk Hogan in een biografische film die Todd Phillips herenigt met Scott Silver, de regisseur en schrijver van de aankomende DC Comics-film The Joker. John Pollono (Stronger) schrijft het script samen met Silver.

Hoofdproducent van de film is Michael Sugar de winnaar van de Academy Award achter Spotlight. Phillips en Bradley Cooper, die via hun bedrijf Joint Effort mede zullen produceren, worden vergezeld door Hemsworth en Eric Bischoff die ook deel van het producenten team uit zullen maken.

Worstel legende

Een van de grootste namen in het worstelen aller tijden, was Hogan een vaste waarde op tv in het Amerika van de jaren 80 als onderdeel van de World Wrestling Federation.

Later waaide de worstel gekte ook over naar Europa. Zijn worstelperiode legde Hogan geen windeieren en verwierf grote bekendheid buiten de ring van films tot televisie, endorsements en video spellen.

Succes

De film zal zich niet verdiepen in die jaren of proberen Hogan’s hele leven te omvatten. In plaats daarvan zeggen bronnen dat het zich zal concentreren op zijn opkomst en wordt het beschreven als een verhaal over de weg naar het succes van de Hulkster en Hulkamania.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page