Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan Nieuws
Nieuws

Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan

Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan
Netflix maakt film over leven worstel-legende Hulk Hogan

Tijd om je vitamines te eten en je gebeden te zeggen. Hulkamania staat voor de deur. Netflix gaat een film brengen over het leven van de veelbesproken koning van het worstelen.

Acteur Chris Hemsworth speelt de rol van de superster Hulk Hogan in een biografische film die Todd Phillips herenigt met Scott Silver, de regisseur en schrijver van de aankomende DC Comics-film The Joker. John Pollono (Stronger) schrijft het script samen met Silver.

Hoofdproducent van de film is Michael Sugar de winnaar van de Academy Award achter Spotlight. Phillips en Bradley Cooper, die via hun bedrijf Joint Effort mede zullen produceren, worden vergezeld door Hemsworth en Eric Bischoff die ook deel van het producenten team uit zullen maken.

Worstel legende

Een van de grootste namen in het worstelen aller tijden, was Hogan een vaste waarde op tv in het Amerika van de jaren 80 als onderdeel van de World Wrestling Federation.

Later waaide de worstel gekte ook over naar Europa. Zijn worstelperiode legde Hogan geen windeieren en verwierf grote bekendheid buiten de ring van films tot televisie, endorsements en video spellen.

Succes

De film zal zich niet verdiepen in die jaren of proberen Hogan's hele leven te omvatten. In plaats daarvan zeggen bronnen dat het zich zal concentreren op zijn opkomst en wordt het beschreven als een verhaal over de weg naar het succes van de Hulkster en Hulkamania.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws