Nep gevechten: UFC onder vuur, Khabib kan cashen Nieuws
Nieuws

Nep gevechten: UFC onder vuur, Khabib kan cashen

Nep gevechten: UFC onder vuur, Khabib kan cashen

Ramzan Kadyrov, de Tsjetsjeense leider beweert dat er nep gevechten werden georganiseerd in de UFC. Ook heeft hij voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov veel geld geboden om voor zijn Akhmat organisatie te komen vechten.

Tijdens een live-uitzending op Instagram zei de Tsjetsjeense leider dat er nepgevechten werden georganiseerd in de UFC. Het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, noemde Khabib Nurmagomedov een "UFC-project" en zei dat hij bereid was de ongeslagen kampioen elke vergoeding te betalen voor een duel tegen een vechter van de Akhmat-club. Zoals meld door R-Sport.

Nep gevechten

,,Khabib is een goede atleet, maar hij is een UFC-project. Dit is honderd procent project, want hij heeft een goede relatie met Dana White en er zijn goede gevechten. Als iemand een gevecht mist, wordt hij onmiddellijk uit de rating verwijderd, en Khabib is nooit verwijderd", zegt Kadyrov.

,,Ik heb hem nog nooit zien vechten onder de vlag van de Russische Federatie, de vlag van Dagestan … Daarom, duidelijk wetend wat hij deed, werd hij de kampioen, zonder fouten te maken. blijft: hij is een UFC-project. Ik denk van wel en ik denk dat hij het daarmee eens zal zijn", zei Kadyrov. Volgens Kadyrov worden er vaak nepg evechten georganiseerd in de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws