Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: ‘Het kwaad zit in onze broer’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: ‘Het kwaad zit in onze broer’

Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: ‘Het kwaad zit in onze broer’

Irwin Rivera, de MMA-vechter die in Florida zijn beide zusters neerstak, krijgt nu bijval van zijn slachtoffers. De familie van de vechter die geestelijke problemen blijkt te hebben laat hem niet vallen.

Een dag nadat UFC bantamgewicht Irwin Rivera werd gearresteerd op beschuldiging van poging tot moord. Omdat hij zijn zussen zou hebben neergestoken, heeft zijn familie hem verdedigd. Ook zijn zussen die door messteken zwaar werden verwond.

Hij heeft hulp nodig

,,Het enige wat we willen is dat hij de professionele mentale hulp krijgt die hij zo hard nodig heeft”, schreef Rivera’s zus Lezlye aan de pers. Eraan toevoegend dat Rivera’s mentale toestand ‘volledig bedorven was tot iets onherkenbaars’.

In een lange Facebook-post zei Lezlye dat het met haar en haar zus ‘goed gaat’ nadat Rivera hen naar verluidt meerdere keren had neergestoken. Lezlye en haar moeder Susana Campos geven aan, dat Rivera’s mentale toestand zorgelijk was in de dagen voorafgaand aan daad. Lezlye en haar zus, Kelly, waren bij Rivera in huis getrokken omdat ze zich zorgen om hem maakten.

Kwade geest

Campos vertelde de Mexicaanse krant Milenio dat Rivera ‘zijn geheugen verloor en een paar dagen geleden iets kwaads hem overnam. Zijn geest was geblokkeerd. Hij was zichzelf niet. Rivera zelf zei dat hij zijn familieleden wilde doden omdat het zijn missie was. Wat hem werd ingefluisterd door een hogere macht.

Volgens een politierapport vond de vermeende aanval van Rivera donderdag midden in de nacht plaats. Een 22-jarige vrouw werd onder het bloed op straat gevonden. Ze vertelde de politie dat haar broer, Rivera, haar en haar zus in zijn huis had neergestoken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page