Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: 'Het kwaad zit in onze broer'
Home / Nieuws / Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: ‘Het kwaad zit in onze broer’

Neergestoken zusters bekende MMA-vechter: ‘Het kwaad zit in onze broer’

Irwin Rivera, de MMA-vechter die in Florida zijn beide zusters neerstak, krijgt nu bijval van zijn slachtoffers. De familie van de vechter die geestelijke problemen blijkt te hebben laat hem niet vallen.

Een dag nadat UFC bantamgewicht Irwin Rivera werd gearresteerd op beschuldiging van poging tot moord. Omdat hij zijn zussen zou hebben neergestoken, heeft zijn familie hem verdedigd. Ook zijn zussen die door messteken zwaar werden verwond.

Hij heeft hulp nodig

,,Het enige wat we willen is dat hij de professionele mentale hulp krijgt die hij zo hard nodig heeft”, schreef Rivera’s zus Lezlye aan de pers. Eraan toevoegend dat Rivera’s mentale toestand ‘volledig bedorven was tot iets onherkenbaars’.

In een lange Facebook-post zei Lezlye dat het met haar en haar zus ‘goed gaat’ nadat Rivera hen naar verluidt meerdere keren had neergestoken. Lezlye en haar moeder Susana Campos geven aan, dat Rivera’s mentale toestand zorgelijk was in de dagen voorafgaand aan daad. Lezlye en haar zus, Kelly, waren bij Rivera in huis getrokken omdat ze zich zorgen om hem maakten.

Kwade geest

Campos vertelde de Mexicaanse krant Milenio dat Rivera ‘zijn geheugen verloor en een paar dagen geleden iets kwaads hem overnam. Zijn geest was geblokkeerd. Hij was zichzelf niet. Rivera zelf zei dat hij zijn familieleden wilde doden omdat het zijn missie was. Wat hem werd ingefluisterd door een hogere macht.

Volgens een politierapport vond de vermeende aanval van Rivera donderdag midden in de nacht plaats. Een 22-jarige vrouw werd onder het bloed op straat gevonden. Ze vertelde de politie dat haar broer, Rivera, haar en haar zus in zijn huis had neergestoken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

‘Overal bloed!’ Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

Het was een geweldige gala-opener van MMA Attack in Polen vanavond,

Kung Fu meester krijgt klappen van kooivechter! 'Opschepper'

Kung Fu meester geklapt door kooivechter! ‘Opscheppen afgestraft’ (video)

Deze zouden niet kunnen vechten

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor (video)

Makali Mawe deelde geen stoot uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page