Neergestoken MMA-vechter slaat bende overvallers tot moes Nieuws
Nieuws

Neergestoken MMA-vechter slaat bende overvallers tot moes

Neergestoken MMA-vechter slaat bende overvallers tot moes
Neergestoken MMA-vechter slaat bende overvallers tot moes

Op dinsdagavond liep de 22-jarige Louis Nicholson alleen door de stad Greys in Essex (Engeland). Tijdens zijn wandeling werd hij naar verluidt benaderd door acht mannen die hem tegenhielden en vroegen om zijn mobiele telefoon te overhandigen. Nicholson, een amateur-MMA-jager en coach bij TSG MMA Fight School in Corringham, weigerde zijn telefoon in te leveren.

Volgens The Sun volgde daarop een handgemeen en vielen de belagers Nicholson aan. Ondanks hun grotere aantal wist Nicholson echter zijn aanvallers op afstand houden. De vechter zei dat hij zelfs in staat was een paar rake klappen uit te delen. Omdat Nicholson had laten zien dat hij het tegen de bende kon opnemen, trokken zijn vermeende agressors messen. "Deze absolute lafaards besloten dat acht tegen één nog niet voldoende was," zei Nicholson in het interview met The Sun. Nicholson werd onder zijn oksel gestoken en liep een diepe snee op in zijn onderarm.

Nicholson vertelde dat hij tijdens het vechten probeerde het gevecht te verplaatsen naar een gebied met wat meer publiek. Hij wist op een gegeven moment te ontsnappen aan de groep die hem had volledig omringt had en hij vluchtte naar een verderop gelegen bouwwerf en vroeg de werknemers de politie te bellen. De bende koos eieren voor hun geld en vluchtte.

Niet levensbedreigende verwondingen

Na het incident werd Nicholson met ernstige, maar niet levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. "Om een lang verhaal kort te maken, ik zei dat ik klaar was om met ze te vechten omdat ik ze mijn eigendommen niet zou geven - het was waarschijnlijk een domme zet, dat besef ik nu," zei Nicholson. "Ik moet wel zeggen dat vechtsporten zonder enige twijfel mijn leven hebben gered."

Verwacht wordt dat Nicholson volledig zal herstellen. De politie in Essex onderzoekt het incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws