'Nee is nee!' Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer Nieuws
Nieuws

'Nee is nee!' Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer

'Nee is nee!' Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer

Khabib Nurmagomedov stopte met MMA met een perfect record van 29-0-0, maar hij gaat niet voor die 30e overwinning. De voormalige kampioen blijft standvastig en zegt absoluut nooit meer terug te keren naar de MMA-kooi.

De 32-jarige Rus keert niet terug naar de Octagon, of een andere vorm waarin je kunt vechten. Hij legde zijn handschoenen neer na het verslaan van Justin Gaethje in 2020, en dat lijkt definitief. Na zijn pensionering bij MMA meent Khabib het. Hij gaat niet terug ondanks dat anderen denken dat hij weer zal vechten.

Nee is nee

Ook is de Rus niet te porren om voor veel geld te gaan boksen zoals veel van zijn oud- collega vechters lijken te doen. Tegen TMZ zegt Khabib desgevraagd dat stoppen definitief is; ,,Nee nee nee nee en nee" , was het simpele antwoord.

Khabib ging met pensioen na de tragische dood van zijn vader en coach, Abdulmanap Nurmagomedov. Conor McGregor heeft onlangs geprobeerd de Rus uit zijn tent te lokken met een gemene tweet over diens vader. Maar het lijkt Khabib niet te hebben aangemoedigd om van gedachten te veranderen over nog een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws