Nederlandse vechters in groots toernooi, maar wie knokt er? Nieuws
Nieuws

Nederlandse vechters in groots toernooi, maar wie knokt er?

Nederlandse vechters in groots toernooi, maar wie knokt er?

Op 27 februari vindt SENSHI 7 plaats in Sofia, Bulgarije. De organisatie achter het event heeft een enorme vechtkaart voorbereid met professionele vechters uit 12 landen, waaronder Nederland.

Om de boel spannend te houden vermeld de organisatie niet wie er vechten. De complete vechtkaart volgt later deze week. Naast Nederlanders doen er vechters mee uit Frankrijk, Duitsland, Moldavië, Servië, Wit-Rusland, Portugal, Oekraïne, Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije en Rusland.

Mix van vechtstijlen

SENSHI 7 zal in totaal 11 gevechten herbergen. 5 wedstrijden uitgevoerd onder de KWU SENSHI en KWU Full Contact-regels die zijn ontwikkeld door de Professional League van KWU met voorzitter Shihan Ivo Kamenov. De regels staan ​​elleboogtechnieken, knieën, worpen en voetvegen toe.

Live te zien

Vechtfans zullen ook getuige zijn van vijf K-1-kickboks partijen die de nieuwe WAKO PRO Europese en Wereldkampioenen zullen voortbrengen. Het 11e gevecht zal een Muay Thai-gevecht zijn tussen Portugal en Rusland.

Het evenement vindt plaats op 27 februari om 17.00 uur en wordt live gestreamd en uitgezonden op FITE.tv en Boec.COM.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/wat-verdiende-rico-verhoeven-met-zijn-laatste-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws