Nederlandse topvechters in actie tijdens Bellator 196 in Boedapest Nieuws
Nieuws

Nederlandse topvechters in actie tijdens Bellator 196 in Boedapest

Nederlandse topvechters in actie tijdens Bellator 196 in Boedapest

Nederlandse topvechters in actie tijdens Bellator 196 in Boedapest

Dames kickboksen met Jorina Baars

Ongeslagen als kickbokser en de enige die het ooit won van UFC's koningin Crys Cyborg staat Jorine Baars tegenover Athina Evmorfiadi. Baars maakt hiermee haar rentree bij Bellator (KB9). Zij was gepland om te vechten tegen Julie Burton maar deze viel uit wegens een blessure. Athina Evmorfiad zal het Baars niet gemakkelijk maken zij heeft maar liefst 10 winstpartijen, wat op zich niets lijkt tegenover het record van Baars met 47 ongeslagen partijen. Echter neemt Athina Evmorfiad de underdog positie in maar zal zeker willen verrassen en de winst proberen te pakken.

Denise Kielholtz de MMA verrassing van Bellator

Ook hier blessure leed voor een tegenstander en wel op een zogenaamde last minute notice zoals de Amerikanen plegen te zeggen. In eerste instantie zou Kielholtz het in Boedapest opnemen tegen Lena Ovchynnikova, maar ook deze viel helaas uit. De Tsjechische Petra Castkova komt als late vervanger tegenover Kielholtz te staan zij heeft een record van 3-2. Het wordt een spannende partij voor beide dames die beide zichzelf zullen willen gaan bewijzen. Tijdens Bellator 188 afgelopen november verraste Kielholtz de MMA fans, door als kickbokser haar debuut partij te beëindigen met een submisson. Hiermee bewijzend dat ook kickboksers een grondgevecht aankunnen. Detail zowel Baars als Kielholtz trainen bij Kops gym onder leiding van legende Bert Kops.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws